Fiat Doblo a atins un milion de unităţi produse

De Bogdan Mirică
Publicat Marti, 27.07.2010
După nouă ani de activitate, Fiat Doblo, ajuns deja la a treia generaţie, a reuşit să atingă un milion de exemplare vândute la nivel mondial. Utilitara italienilor este produsă la uzina Tofas din Turcia.

Esential

1 milion de unităţi Doblo a produs Fiat din 2001 până în prezent.

Fiat confirmă încă o dată supremaţia sa pe segmentul vehiculelor utilitare uşoare, prin celebrarea lui Doblo, care a reuşit să atingă o cifră de producţie totală de un milion de unităţi.

Asamblat în cadrul uzinei Tofas din Turcia, modelul italienilor a reuşit să atingă venerabilul număr după nouă ani de activitate pe piaţa mondială. Doblo se bucură deja de a treia generaţie, lansată anul acesta şi dezvoltată pe o platformă nouă.

Exemplarul cu numărul un milion, produs în culoarea "cafea turcească", va fi destinat unui client de pe piaţa locală, cheile fiind înmânate chiar de preşedintele uzinei, Ali Pandir, şi de ministrul comerţului, Nihat Ergun.

Fabrica din Turcia a exportat de-a lungul timpului 70% din producţia lui Doblo, exemplarele fiind distribuite pe aproximativ 80 de pieţe mondiale.

via | autoblog

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru