Fiat Doblo Work Up, noua utilitară a italienilor

De Sebastian Toma
Publicat Vineri, 26.08.2011
Fiat a realizat o versiune cu benă a lui Doblo, pe care o va oferi în curând pe mai multe pieţe, cu scopul de a fi cea mai economică ofertă din segment.

Fiat a prezentat o nouă versiune de caroserie a lui Doblo, intitulată Work Up. Modelul este un vehicul utilitar recomandat pentru agricultură, construcţii, transportul obiectelor voluminoase, serviciile de mentenanţă ale oraşelor şi nu numai. Respectiva versiune are o podea specială din lemn, tratat pentru aderenţă maximă, sub care se ascunde un spaţiu special, sub care pot fi păstrate unelte lungi, protejate de intemperii. Pe fiecare parte a benei, Doblo Work Up are câte o treaptă care îi permite utilizatorului să ajungă mai uşor la obiectele din benă. La nivelul benei, Doblo Work Up este echipat cu inele de amarare, o grilă pentru protecţia lunetei şi fiecare latură poate fi coborâtă, pentru încărcarea şi descărcarea uşoară a obiectelor din benă.

"Noul Doblo Work Up este cea mai nouă iterare a unui model proiectat să fie liderul clasei în materie de performanţe şi caracteristici funcţionale, pe lângă capacităţile sale şi uşurinţa de încărcare.

Are costuri de întreţinere scăzute, un consum redus de carburant şi costuri operaţionale mici, iar nivelurile de echipare îmbină siguranţa cu confortul pentru a face din Doblo Work Up un vehicul comercial de luat în seamă.", a declarat Francesco Russiello, Manager de Marketing Produs la Fiat Professional.

Clienţii pot opta fie pentru o motorizare 1.3 Multijet de 90 CP, fie pentru un 1.6 MultiJet de 105 CP. Ambele motoare sunt Euro5, dar cei de la Fiat nu au specificat încă emisiile de CO2 ale acestora şi consumul lor de carburant. În standard, Fiat Doblo Work Up are suspensie spate multi-link, ABS cu EBD şi sistem de control al stabilităţii. Opţional, clienţii pot comanda un sistem ESP cu Hill-Holder, util la pornirea în rampă. Dotările de siguranţă sunt completate de un set de airbag-uri frontale, în timp ce lista de tehnologii include sistemul Blue&Me, alături de sistemul de navigaţie Tom Tom Blue&Me oferit opţional.

Via | AutoEvolution | FiatProfessional

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru