Fiat Doblo va fi vandut in Statele Unite sub logo-ul Ram

De Bogdan Mirică
Publicat Miercuri, 18.11.2009
Fiat Doblo va fi comercializat si pe piata din Statele Unite, incepand cu 2012. Modelul italian va fi rebotezat si va fi vandut sub logo-ul diviziei Ram.

Dezvaluit in premiera mondiala la inceputul acestei saptamani, noul Fiat Doblo reprezinta un pion important pentru Fiat in relansarea Chrysler. Italienii isi propun sa produca modelul utilitar in Statele Unite, cu ajutorul Chrysler, si mai apoi sa il vanda sub sigla nou infiintatului brand Ram, derivat din mult mai popularul Dodge.

Se pare ca aceasta mutare inteligenta incearca sa dea nastere pe piata din SUA unui rival pentru proaspatul Ford Transit Connect, pus in vanzare in luna iulie. Versiunea americana va adopta o caroserie redesenata si va fi vanduta alaturi de modele mai mari sau mai mici ale diviziei Ram. Fiat intentioneaza astfel sa creasca numarul total al vanzarilor, de la 280.000 in 2010 la 415.000 in 2014.

Noul Doblo va debuta pe piata europeana la mijlocul lunii ianuarie in timp ce americanii vor lua contact cu modelul abia la inceputul lui 2012. Pana atunci, Chrysler va trebui sa gaseasca un nume potrivit pentru versiunea americana a lui Doblo.

via | 4wheelsnews

Comentarii (3)

  • valentin
    FIAT
    1) sincer deabia astept sa vad in showroomurile fiat Crysler C300 cu sigla lancia si motor de 2.4jtd 200cp
    2)Domnule Mircea CHIAR TREBUIE SA FIE CATE 3 RECLAME DE FIECARE DATA CAND DESCHIDEM PAGINA AUTOMARKET SI NICI UNA DINTRE ELE NU ARE BUTON DE INCHIDERE ???
    E FOARTE STRESANT SI SIMT NEVOIA SA SPARG MONITORUL SI SA NU VA MAI VIZITEZ, CRED CA NU SUNT SINGURUL!!!
    6 0
  • strikeman
    revin
    ca de obicei ...critic...asta nu e decat o gluma proasta a site-lui asta....nu pot sa cred asa ceva....e facatura poza asta....stiu ca sunt prosti americaniii...dar nici kiar asa.....lol
    2 1
  • adrian
    Sustin si eu punctul 2 al lui Valentin, sunt absolut agasante si nici nu ma provoaca sa cumpar ceva, ba din contra, ma dispera. Eu le-am blocat deja din Firefox. Puteti sa le spuneti asta si clientilor vostri de publicitate.
    Cat despre stirea asta, si mie mi se pare o gluma nesarata.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru