Opel: Porţi deschise pe 24 şi 25 februarie cu noile GTC Astra, Zafira Tourer şi Combo

De Sebastian Toma
Publicat Joi, 23.02.2012
Opel va organiza un eveniment de Porţi Deschise în reţeaua sa din România pentru a prezenta noile GTC Astra, Zafira Tourer şi Combo. Evenimentul are loc pe 24 şi 25 februarie.

Opel a anunţat că va organiza un eveniment special în acest weekend pentru toţi prietenii şi admiratorii mărcii. Vorbim de campania Porţi Deschise în reţeaua Opel din România pe 24 şi pe 25 februarie. Modelele Opel GTC Astra, Zafira Tourer şi Combo vor fi vedetele showroom-urilor, iar clienţilor li se vor face oferte financiare speciale pe perioada evenimentului. În cadrul campaniei Porţi Deschise, Opel şi Cetelem pun la dispoziţie produsul "Super Deal", cu DAE 8.8%, valabil în perioada 24.02-2012-02.03.2012.

Opel GTC Astra reprezintă noul coupe compact al celor de la Opel şi vine cu un design dinamic şi cu o suspensie avansată. Preţul de pornire al lui Opel GTC Astra pe piaţa din România este de 17.580 euro cu TVA inclus. Modelul se mândreşte cu opţionale interesante precum parbriz panoramic, faruri adaptive Bi-Xenon aflate la cea de-a patra generaţie, a doua generaţie a sistemului de camere frontale Opel Eye şi alte sisteme de asistenţă a şoferului, totate pentru un plus de siguranţă şi confort în conducere.

Opel Zafira Tourer se mândreşte cu un interior flexibil şi ergonomic şi oferă şapte locuri.

Modelul se află la cea de-a treia generaţie şi urmăreşte principiul în baza căruia a fost creată prima generaţia a lui Zafira în 1999: flexibilitate maximă la bord, fără a fi nevoie de îndepărtarea scaunelor. Pe piaţa din România, Opel Zafira Tourer are un preţ de pornire de 20.490 euro cu TVA inclus.

Noua generaţie a lui Opel Combo debutează şi ea în showroom-urile Opel din toată ţara.Combo este oferit atât în versiunea furgon, cât şi în versiunea Tour cu cinci sau cu şapte locuri. Modelul are două versiuni de ampatament şi oferă între 3.800 şi 4.600 de litri spaţiu de încărcare – în funcţie de versiunea de caroserie aleasă. Preţul de pornire al lui Opel Combo pe piaţa din România este de 11.411 euro fără TVA.

Via | Opel

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru