Compensatii financiare

Luni, 09 Septembrie 2019 | Industrie

Șeful Nissan este gata să demisioneze după scandalul compensațiilor financiare: Hiroto Saikawa așteaptă venirea unui înlocuitor

Șeful Nissan a declarat că este gata să își asume răspunderea pentru scandalul compensațiilor financiare și susține că va demisiona după ce constructorul îi va găsi un înlocuitor.
Vineri, 06 Septembrie 2019 | Industrie

Surse: Nissan nu va cere demisia CEO-ului Hiroto Saikawa în scandalul compensațiilor financiare

Nissan nu se gândește să ceară, deocamdată, demisia CEO-ului Hiroto Saikawa, după ce acesta a confirmat că a primit mai mulți bani decât ar fi trebuit din partea companiei, potrivit unor surse apropiate de constructor. Board-ul Nissan se va reuni pe 9 septembrie și va lua o decizie în acest caz.
Joi, 05 Septembrie 2019 | Industrie

Șeful Nissan recunoaște că a primit mai mulți bani decât ar fi trebuit și că a încălcat procedurile companiei: “Îmi pare rău, voi da banii înapoi”

Șeful Nissan este în centrul unui nou scandal, după ce o investigație internă a scos la iveală că a primit compensații financiare mai mari decât ar fi trebuit și că a încălcat procedurile în acest sens. “Îmi pare rău, voi da banii înapoi,” a spus Hiroto Saikawa. El este considerat artizanul arestării lui Carlos Ghosn, fostul șef Renault-Nissan, cel acuzat de multiple nereguli financiare și care așteaptă să fie judecat în Japonia.
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru