Hiroto Saikawa

Miercuri, 11 Septembrie 2019 | Industrie

Șeful Nissan va demisiona până pe 16 septembrie: constructorul speră să găsească înlocuitor până la sfârșitul lunii octombrie

Șeful Nissan, Hiroto Saikawa, va demisiona din funcție până pe 16 septembrie, în urma scandalului privind compensațiile financiare, potrivit anunțului făcut de președintele companiei. Nissan speră să găsească un nou CEO până la sfârșitul lunii octombrie.
Luni, 09 Septembrie 2019 | Industrie

Șeful Nissan este gata să demisioneze după scandalul compensațiilor financiare: Hiroto Saikawa așteaptă venirea unui înlocuitor

Șeful Nissan a declarat că este gata să își asume răspunderea pentru scandalul compensațiilor financiare și susține că va demisiona după ce constructorul îi va găsi un înlocuitor.
Vineri, 06 Septembrie 2019 | Industrie

Surse: Nissan nu va cere demisia CEO-ului Hiroto Saikawa în scandalul compensațiilor financiare

Nissan nu se gândește să ceară, deocamdată, demisia CEO-ului Hiroto Saikawa, după ce acesta a confirmat că a primit mai mulți bani decât ar fi trebuit din partea companiei, potrivit unor surse apropiate de constructor. Board-ul Nissan se va reuni pe 9 septembrie și va lua o decizie în acest caz.
Joi, 05 Septembrie 2019 | Industrie

Șeful Nissan recunoaște că a primit mai mulți bani decât ar fi trebuit și că a încălcat procedurile companiei: “Îmi pare rău, voi da banii înapoi”

Șeful Nissan este în centrul unui nou scandal, după ce o investigație internă a scos la iveală că a primit compensații financiare mai mari decât ar fi trebuit și că a încălcat procedurile în acest sens. “Îmi pare rău, voi da banii înapoi,” a spus Hiroto Saikawa. El este considerat artizanul arestării lui Carlos Ghosn, fostul șef Renault-Nissan, cel acuzat de multiple nereguli financiare și care așteaptă să fie judecat în Japonia.
Vineri, 17 Mai 2019 | Industrie

Nissan prelungește mandatul actualului CEO și îl primește în board pe șeful Renault: francezii continuă presiunile pentru reconfigurarea alianței

Nissan a anunțat că va prelungi mandatul CEO-ului Hiroto Saikawa, în ciuda presiunilor venite din partea Renault pentru schimbarea conducerii. În plus, Nissan a spus că șeful Renault, Thierry Bollore, va deveni membru în board.
Marti, 12 Februarie 2019 | Industrie

Nissan vrea să "restabilească încrederea" în relația cu Renault: japonezii sunt “dornici” să îl cunoască pe noul președinte Renault: întâlnire oficială la Yokohama

Conducerea Nissan se va întâlni în această săptămână cu noul președinte Renault cu scopul de a restabili o relație de încredere între cele două entități, după tensiunile provocate de arestarea și înlăturarea lui Carlos Ghosn din funcțiile deținute la cei doi constructori.

Tag-uri similare

Renault, Nissan, intalnire, Jean-Dominique Senard, Hiroto Saikawa, relatie incredere
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru