Intalnire

Marti, 12 Februarie 2019 | Industrie

Nissan vrea să "restabilească încrederea" în relația cu Renault: japonezii sunt “dornici” să îl cunoască pe noul președinte Renault: întâlnire oficială la Yokohama

Conducerea Nissan se va întâlni în această săptămână cu noul președinte Renault cu scopul de a restabili o relație de încredere între cele două entități, după tensiunile provocate de arestarea și înlăturarea lui Carlos Ghosn din funcțiile deținute la cei doi constructori.
Marti, 18 Decembrie 2018 | Industrie

Nissan rămâne deocamdată fără preşedinte: japonezii nu au găsit succesor pentru Carlos Ghosn, dar au numit un comitet pentru "îmbunătăţirea guvernanţei corporative"

Board-ul Nissan a eşuat în găsirea unui înlocuitor pentru Carlos Ghosn, fostul preşedinte care este acum arestat în Japonia, dar în schimb a decis numirea unui comitet special care să îmbunătăţească guvernanţa corporativă.
Luni, 17 Decembrie 2018 | Industrie

Întâlnire de criză la Nissan: japonezii caută succesorul lui Carlos Ghosn, dar simt presiunea din partea Renault

Consiliul de Administraţie de la Nissan se va reuni luni pentru a desemna succesorul lui Carlos Ghosn, aflat în prezent în arest, dar misiunea japonezilor este una dificilă în contextul presiunilor venite din partea partenerilor francezi de la Renault.
Marti, 13 Noiembrie 2018 | Industrie

Volkswagen ar vrea un consorțiu german pentru producerea de baterii pentru mașinile electrice: conducerea grupului se va reuni pe 16 noiembrie

Volkswagen este deschis la ideea unui consorțiu de constructori germani care să producă împreună bateriile necesare mașinilor electrice. Această variantă urmează să fie discutată pe data de 16 noiembrie, când va avea loc o întâlnire a conducerii grupului VW, potrivit unor surse apropiate de companie.
Marti, 07 Iulie 2009 | Formula 1

Echipele discuta miercuri despre regulamentul tehnic

Echipele din Formula 1 se vor intruni miercuri la Nurburgring pentru a discuta despre regulamentul tehnic pentru sezonul 2010 alaturi de cele trei noi echipe acceptate in competitie.
Duminica, 07 Iunie 2009 | Formula 1

Pilotii sprijina FOTA in razboiul cu FIA

Pilotii din Formula 1 au anuntat ca sprijina demersurile echipelor in privinta regulamentului tehnic in conflictul dintre FOTA si FIA, chiar daca acest lucru le pune carierele in pericol.
Vineri, 15 Mai 2009 | Formula 1

Montezemolo, absent de la intalnirea echipelor cu FIA

Luca di Montezemolo nu este prezent la discutiile dintre echipe si FIA pe tema regulamentului tehnic pentru sezonul 2010 ca urmare a decesului suferit de tatal sau.
Vineri, 15 Mai 2009 | Formula 1

Zi decisiva pentru viitorul Formulei 1

Sefii echipelor din Formula 1 vor discuta vineri cu Max Mosley si Bernie Ecclestone pentru a ajunge la o intelegere in privinta regulamentului tehnic pentru sezonul viitor, in caz contract constructorii amenintand cu retragerea din competitie.
Miercuri, 11 Februarie 2009 | Intern

Forumistii Kia vor sa intre in cartea Recordurilor

Membrii romani ai forumului dedicat Kia vor organiza la Brasov o intalnire care are ca scop intrarea in Cartea Recordurilor.
Vineri, 30 Ianuarie 2009 | Formula 1

Intalnire istorica intre Ferrari si McLaren

Oficialii echipelor Ferrari si McLaren au luat cina impreuna la sediul echipei anglo-germane de la Woking.

Tag-uri similare

Ferrari, regulament, FIA, Kia, FOTA, Trulli, Montezemolo, cost, retragere, McLaren
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru