Montezemolo, absent de la intalnirea echipelor cu FIA

De Daniel Popescu
Publicat Vineri, 15.05.2009
Luca di Montezemolo nu este prezent la discutiile dintre echipe si FIA pe tema regulamentului tehnic pentru sezonul 2010 ca urmare a decesului suferit de tatal sau.

Sefii echipelor din Formula 1 s-au reunit vineri la Londra pentru a negocia cu Max Mosley, presedintele FIA, si Bernie Ecclestone, detinatorul drepturilor comerciale ale competitiei, regulamentul pentru sezonul 2010.

Alaturi de alte patru echipe, Ferrari a amenintat ca se va retrage din Formula 1 in cazul in care FIA nu revizuieste regulamentul, astfel ca Luca di Montezemolo, presedintele Scuderiei si al FOTA, urma sa fie una dintre cele mai importante persoane prezente la intalnire.

Montezemolo nu poate participa insa la intalnire deoarece tatal sau a decedat, astfel incat prerogativele italianului au fost preluate de Stefano Domenicali, seful Scuderiie Ferrari.

Negocierile dintre cele doua parti vor continua pe parcursul acestei zile, iar Automarket.ro va va tine permanent la curent cu cele mai proaspete informatii despre acest caz.

UPDATE 17:30 Intalnirea dintre sefii echipelor, Max Mosley si Bernie Ecclestone tocmai a inceput.

Via | Reuters

Comentarii (1)

  • nu mai inteleg
    de ce pe blog ai pus mesaj cu titlul "tradatorul" montezemolo??? :O:O:O:O
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru