Forumistii Kia vor sa intre in cartea Recordurilor

De Bogdan Mirică
Publicat Miercuri, 11.02.2009
Membrii romani ai forumului dedicat Kia vor organiza la Brasov o intalnire care are ca scop intrarea in Cartea Recordurilor.

Fanii romani ai modelelor Kia vor avea mari motive de bucurie zilele acestea, daca membrii forumului dedicat brandului coreean vor reusi sa intre in Cartea Recordurilor.

In cadrul intalnirii nationale de la Brasov, care va avea loc intre 20-22 februarie, organizatorii si toti membrii participanti ai clubului Kia vor forma o coloana de masini, toate apartinand brandului coreean. Coloana de masini, care din primele estimari va insuma 100 de exemplare Kia, va rula pe strazile Brasovului si in fata reprezentantilor Guinness World Records, care se vor afla acolo pentru a omologa performanta.

Intalnirea pasionatilor Kia se va desfasura pe durata a trei zile si va include printre altele sesiuni de test-drive, defilarea coloanei pentru Cartea Recordurilor, o conferinta dedicata evenimentului si activitati de responsabilizare a conducatorilor auto participanti.

Comentarii (46)

  • :)) ce ratati
    ratatii
    Conferinta ratatilor din romania care poseda KIA!
    0 1
  • Chiar Era Nevoie De Comentu Tau?
    Chiar nu avea nevoie site-ul asta de comentu tau.. ratat esti tu k te-ai nascut..s
    0 0
  • George
    Cine doreste sa participe este vine venit
    Toti cei cate sunt dornici sa dea o mana de ajutor, sa participe, sau doar sa priveasca poate gasi mai multe informatii aici:

    http://www.clubkia.ro/viewtopic.php?f=44&t=3766
    0 0
  • Smechereala
    Trebuia sa se trezeasca unul (din pacate primul) sa spuna treaba asta....
    Macar a spus, citez: "KIA" ...deci recunoaste si el ceva din treaba asta... (sau poate ma insel)
    Mai vorbim peste ceva timp ":)) ce ratati" -presupun ca asta e numele tau...
    0 0
  • pasareyo
    bafta
    sa ne vedem cu bine si sa dam peste nas tuturor asa cum si KIA a dat multor marci de renume peste nas in mai multe randuri.
    Atata timp cat exista sustinere si din partea marelui concern KIA clubul KIA va avea numai de castigat si demn de respect in toata lumea, mai ales ca sincer vorbind prin pasiunea noastra pt KIA numele acesta va pus p catastif in intreaga lume, performanta de care producatorii coreeni vor fii tare mandrii.
    numai bine, drumuri sigure si KIA rulzzzz
    0 0
  • spdblue
    sunteti bineveniti
    Il asteptam si pe cel care foloseste cuvantul "r...", trebuie sa indeplineasca o conditie: sa conduca o marca Kia. Poate dupa ce va participa la intalnire va devenii mai ingaduitor.
    Drum bun si numai bine.
    0 0
  • kia ceed ploiesti
    super tare........bravooo
    multa bafta cu organizarea ..........sper ca in data de 20...22 sa am putin timp liber si sa ajung si eu in brasov..........sper sa reusiti ceea ce v-ati propus .......eu oricum va ureaz multa bafta ..........iar ofticoslor cat mai multa oftica ...........
    0 0
  • detin un cee'd:D
    bafta
    Sper sa ajung si io la intalnirea de la brasov:D....sa vad cum stau cu timpu'...daca nu ajung bafta baieti si sigur la urmatoarea intalnire vin...cee'd...best car for romania:D
    0 0
  • ...
    daca se trang taximetrisitii din brasov cu loganuri sigur ii depasesc :))
    0 0
  • aberatie
    E aberant ce fac. Sigur se va bloca o sosea din cauza asta.
    Ma rog, daca era o coloana stiu eu ce masin de epoca era un spectacol. Dar sa stangi o multime de rable ca sa arati ca si kia conteaza (ceea ce e doar in imaginatia lor) e o prostie. La cat ii duce, nu-i de mirare daca nu se vor imbata si se vor lua la bataie intre ei. Deh, de unde nu e nici dumnezeu nu cere!
    0 0
  • Dobermann
    Guinness World Records
    Sper ca domnul Bogdan Mirica inainte sa scrie acest articol are dovada ca vor fi de fata reprezentanti ai Guinness World Records si nu ne trimite la Brasov dupa cai verz pe pereti.

    P.S. - sper sa nu imi recuperez cheltuielile de la tine pt ca ai dezinformat opinia publica
    0 0
  • catalinux
    Logan Club
    @ Dorberman, daca ai o Kia si habar nu ai de existenta clubului Kia, plus ca mai vii si cu astfel de afirmatii, esti ...

    Eu sunt membru LoganClub si stiu de pe forumul Kia despre aceasta initiativa. Eu nu pot decat sa le doresc succes baietilor si sa-i vedem in CR.
    0 0
  • @Logan Club
    Mai bine sa nu-i vedem la puscarie pt tulburarea linistii publice:d
    Ma intreb daca au autorizatie...
    0 0
  • Dobermann
    Guinness World Records
    @catalinux - cred ca tu esti singurul care nu sti despre ce este vorba, incearca sa arunci o privre si aici www.clubkiaromania.ro
    0 0
  • Andrei
    Nu cred ca cei de la Guinness World Records vor veni numai ptr 100 de masini. Asta nu-i record , poate fi numita numai o parada a masinilor marca Kia. Pana la Cartea Recordurile este cale lunga.
    0 0
  • Dobermann
    Guinness World Records
    @catalinux - am uitat sa te informez ca rusi au strins 354 doar Cee'd-uri.

    Gasesti mai multe informatii pe www.clubkiaromania.ro la sectiunea "Foreign section"
    0 0
  • Bonzai2
    Coloana Kia
    Andrei e buna si o parada chiar daca nu e omologata GWR.Chiar sunt curios cate alte marci de masini s-au strans doar pentru o intalnire,pentru o coloana in Romania.Nu ca nu ar exista un numar mult mai mare de golfuri sau focusuri,dar ideea e alta ca ei nu s-au putut strange asa multi pentru o intalnire,sau poate nu stiu eu de vreo coloana asa mare de la alta marca de masini in romania.Coloana asta poate ii va ajuta pe dealeri sa vanda ceva in plus,e o publicitate gratuita excelenta pentru ei :)
    0 0
  • coloana
    se strang pentru ca ei traiesc intr-o lume in care kia=bmw
    0 0
  • Bonzai2
    Coloana Kia
    Se strang pentru ca traiesc intr-o lume in care Ceed=Focus=C4=Golf=Bravo=Leon fie ca-ti place fie ca nu :)
    0 0
  • Ciprian
    e buna...
    E buna si fara GWR, nu zic nu, dar zic ca au fost multi oameni atrasi (mintiti) cu chestia asta.,..
    0 0
  • KIA vs. restul lumii
    decit mindru proprietar de 5-ar, X-uri si alte A-uri (sau "aburi") de sute de mii de km (si zero lei), mai bine un pushcat de posesor de Kia nou, cumparat pe bani munciti si un primiti de la mamici si tatici, sau "invirtiti". fit cu totzii fericitzi!
    0 0
  • kia
    e ceva foarte de laudat, e un mare ratat cel care spune ca proprietarii de kia ar fii batausi sau betitivi sau mai stiu eu ce. sunt oameni normali , care au avut curajul sa parieze pe o marca noua, si care au descoperit cu placere ca au castigat pariul! iar acum se bucura si fac intalniri pentru a celebra aceasta marca care este cinstita si onesta in performantele si calitatile ei. nu e nici pe departe Bmw sau Mercedes, dar concureaza cu orice compacta la clasa ei in privinta dotarilor si mai ales a pretului. daca dupa doi ani mai sunt unii care nu s-au prins ce poate kia, inseama ca nu stiu foarte multe despre masini.
    0 0
  • spdblue
    pentru carcotasi
    Este extrem de usor sa critici. Genetic se pare ca noi avem un ascendent in acest aspect.
    BMW a intrat in cartea recordurilor cu 107 masini, Mercedes cu 123.
    De ce nu am incerca si noi?
    Pentru cei care sunteti preconceputi si faceti afirmati "invidioase" a-si dori sa va precizez ca nu consum alcool, nici macar bere fara alcool. Probabil cei care fac astfel de afirmatii vorbesc din experienta.

    Nu am vazut nicio stire cu vreun propietar de Kia care sa faca scandal. La cate Kia sunt probabil am vedea cel putin o bataie in fiecare oras, in fiecare zi.
    Apreciem orice mesaj. Asta inseamna ca ne cunoasteti, sunteti interesati de existenta noastra.
    Cele mai bune ganduri tuturor. Drum bun si numai bine.
    0 0
  • George
    pentru cei care doar critica
    Pentru toti cei care cred ca Kia este un fel de caruta (sau ca nu se ridica la nivelul oricarei compacte) ii invit sa faca o plimbare cu masina mea (stau la dispozitie oricui).
    Se pare ca GB sunt interesati si de 100 de masini: http://www.guinnessworldrecords.com/records/travel_and_transport/cars/default.aspx

    Toate cele bune.
    0 0
  • pentru "io"
    Nu înţeleg de ce te deranjează că se organizează această întâlnire.

    Cât despre să se ia la bătaie... ai o imaginaţie bolnavă.
    0 0
  • Cristi
    nimic extraordinar
    Nu va mai certati degeaba.Multi dintre voi cei care aparati kia, banuiesc ca va laudati doar cu modelul cee'd, iar pana sa apara el multi dintre voi nu va gandeati sa cumparati o astfel de masina iar aum va dati mari ca aveti o masina excelenta.....
    Pt. George: Daca vreau sa conduc o kia nu te caut pe tine ca doar de aia s-au inventat masinile de Drive Test :))))
    Apropo, de ce va suparati de critici.Stiam ca o masina ca sa fie apreciata trebuie sa aiba si critici ca daca nu te imbeti cu apa rece ca e prea buna si te lasa in mijlocul drumului de nu te vezi.Nu va mai ofticati pentru o masina.Stiu ca o iubiti mult si ca va doriti sa dormiti in ea eventual si ca ii faceti poze din toate pozitiile ca sa le aratati la ceilalti forumisti.......:))))
    probabil va doriti sa auziti ca este cea mai buna masina din clasa ei si ca a depasit deja masini consacrate si cu istorie in spate ca de ex. golf,opel,renault,ford....insa mai dureaza.....
    0 0
  • cristinel
    imi pare rau ca plec din tara tocmai in weekendul ala, ca as fi venit si eu cu masinuta mea de oras - o kia picanto
    va urez mult succes!
    0 0
  • spdblue
    pe ultima 100 de metri
    @cristinel cred ca ar fi trebuit citite toate postarile. Daca timpul iti permite, inscriete pe forumul nostru. Noi nu am jignit pe nimeni si nici nu avem de gand. Pur si simplu traim bucuria intalnirii, revederii. Faptul ca dorim sa iesim din tipare nu cred ca trebuie sa atraga virulenta unor oameni, doar o facem pe timpul si pe banii nostri.
    Daca sansa a fost sa se auda de noi nu cred ca trebuie sa supere pe cineva.
    @unciu are o constatare draguta "KIA vs. restul lumii". Drum bun.
    0 0
  • Ciprian
    pt cristinel
    In masura timpului poti sa arunci o privire si pe http://www.clubkiaromania.ro
    Acolo vei gasi o mana de oameni binevoitori, gata intotdeauna sa te ajute cu un sfat, o vorba buna si, la nevoie, sa te insoteasca la service.
    0 0
  • marian
    o sa fiu prezent
    chiar daca o sa reusim sau nu un record. Nu ar exista un record, daca ar fi la indemana tuturor. Bravo, baieti ! Va sustin !
    0 0
  • doubonet
    de ce meru contre?
    Chiar asa ! de ce trebuie mereu sa existe contre ... si "talpi" ?
    De foarte multe ori puse chiar de " colegi " de pe alte forumuri ...de multe ori ...posesori ai marcii in discutie...
    De ce este asa de greu de recunoscut ca KIA ..C'eed si nu numai,nu este ce a fost odata !!! De ce mereu trebuie sa fie "slavita"
    ..MARCA consacrata si nu CALITATEA ? Va vine greu sa credeti ca un model Kia ...poate concura la anduranta, calitate ,PERFORMANTA si nu numai cu multe modele europene din clase cotate mai sus? Nu v-o spun din amintiri!
    Esential este, trecand peste ambitii personale si obsesii , sa recunoastem calitatea unei masini atunci cand o testam ...PERSONAL !!
    Despre marea coloana KIA ,cu sau fara omologare internationala, reprezinta un efort si o colaborare deosebita a unei colectivitati care a demonstrat ca oamenii pot fi oameni adevarat cand au un tel comun !
    Nu ne invidiati......incercati sa ne imitati si veti ajunge...departe!
    0 0
  • kia
    toata stima pentru aceasta organizare , dar o kia nu va da peste nas niciodata unei alte marci , nici din punct de vedere al designului , nici motorizari , poate doar pret si mai putina calitate , kia nu are nici o istorie in spate , nu participa in raliuri , e doar o masina de oras printre multe altele ,

    cu stima
    0 0
  • :)
    macar este o manifestare kia...sper sa nu apara in curand vreo manifestare logan sau sandero...
    0 0
  • :))
    @jimmy: tin sa-ti atrag atentia asupra faptului ca "o kia" a dat peste nas multor alte marci si dpdv al designului si al motorizarii cat si al calitatii executiei si asta se vede in volumul de vanzari.. Iti recomand o vizita in cel mai apropiat showroom pentru a afla mai multe detalii... A, si apropos, Kia are peste 60 de ani de istorie in domeniul auto.

    Cu stima
    0 0
  • Florin
    coloana
    Comentariile asupra evenimentului nu trebuie sa se transforme in discutii pro sau contra unei masini. Salutari organizatorilor de la Brasov!!! La mai mare!!!
    Posesorilor de Kia si altor marci de masini le doresc kilometri fara incidente si drumuri mai bune!!!
    0 0
  • cornel
    noi, membrii BMWclub.ro, ne gandim foarte serios sa ne prezentam la data respectiva in brasov pentru a-i detrona !
    0 0
  • doar eu
    pentru cornel
    Cornele, voi membrii BMWclub.ro sunteti bineveniti... dar... sa detronati ce? Ti se pare ca ne-am INtronat ca sa ai ce DEtrona? Ti-am luat recordu` sau cum? Ca nu pricep. Repet sunteti bineveniti daca vreti sa asistati dar lasa talentele ca nu aduc nimic bun. Si pentru cultura ta generala... sa stii ca nu e chiar asa usor cum crezi sa strangi peste 100 de masini intr-un mod ORGANIZAT... fie ele si Dacia (ca sunt cu miile in Romania).
    0 0
  • asta suntem = romani pina la capat
    ne mai mira ce se intimpla in plan politic sau administrativ, cind vezi din partea "compatriotilor" atitudini gen "cornel", "io" si "Bonzai2"? din pacate atata stim, atata putem!
    0 0
  • spdblue
    Comunitatea Kia
    Cei care facem parte din aceasta comunitate va multumim pentru parerile dvs.
    Prin ceea ce facem dorim sa aratam ca suntem oameni normali care se pot bucura si din putin. Daca prin ceea ce organizam vom reusi sa responsabilizam conducatorii de Kia dvs. veti observa in trafic. Sa speram ca veti multumi celor care va acorda prioritate chiar si atunci cand legea nu prevede acest lucru.
    Poate media va vorbi despre noi si dupa acest eveniment.
    Indiferent de ce conduci noi iti dorim: "Drum bun si numai bine."
    0 0
  • Rethymno
    Coloana KIA
    Ce usor este sa critici si sa ofensezi ... aplicand binenteles binecunoscuta zicala "dupa razboi multi viteji se arata".

    Cred ca nu realizati ce munca este sa organizezi un asa eveniment. Binenteles, cum s-a auzit in presa de asa ceva imediat sare x si y ca si ei pot, ca si ei fac, ca ei intrec pe toti, ca bla bla bla.

    DE CE NU ATI FACUT ASA CEVA PANA ACUM ?
    Va raspund eu, de lene. Sunt o gramada de posesori de diverse marci fani doar cu numele si atat, pentru care masina reprezinta un status social (grow up ...)

    In comunitatea KIA este mai mult decat atat si oricum nu avem pretentia ca avem masini de vezi doar in filme si care costa peste 50 k euro. Avem masini KIA si ne bucuram de ele.

    Hai sa fim sanatosi.
    0 0
  • Kia....
    Mai terminati mai baieti cu ridicatul in slavi a marcii"KIA"!La11800nici macar inchidere pe cheie nu are!
    0 0
  • PRO-COLOANA
    hott news
    Coloana va avea ca loc de plecare Parcarea KIA Auto Brasov pe DN1 la Km 165, si va fi asigurata de echipaje ale Politiei Rutiere Brasov

    ORA LIMITA PENTRU SOSIRE IN PARCAREA KIA AUTO BRASOV ESTE 13:00 !!!
    0 0
  • Jochen
    KIA
    Felicitari pentru ambitie, care mi se pare justificata; nu am vazut pana acum la volanul unei KIA ceea ce vad in masinile asa zise cu staif. Am vazut 100% oameni care par ca aleg cu atentie, in nici un caz interlopi capabili de ceea ce afirma un...domn de pe tusa acestui forum.
    Va doresc reusita deplina si admiratie si sa va bucurati de masinile pe care le-ati ales.
    PS Celor care nu agreeaza fericirea altora, stati deoparte si fie-va rusine atunci cand aruncati cu vorbe verzi de invidie.
    0 0
  • Marian
    ... pentru cei care nu au fost
    Pentru cei curiosi sa afle ce am facut eu la Bran:

    Nu pierde MAREA PREMIERA : COLOANA !
    Un serial cu … multe episoade si un singur subiect : COLOANA !
    Incepand de astazi la http://clubkia.webs.com/
    0 0
  • Radu CINDREa
    Pentru Cornel si restu'
    BMW-istilor: nu vreau decit sa mentionez ca sint fost proprietar de 2 BMW-uri, membru pe BMWClub - actualmente proprietar de KIA. Singurul motiv pentru care nu am fost la Brasov - a fost un deces in familie. In rest - n-am ce sa iti/va mai spun.
    0 0
  • doamne ce cretini
    bai ruptilor, oamenii au facut ceva frumos, na-u dat nimenui in cap, pt ce sariti la gatul lor? Va zic eu, ca sunteti invidiosi. da, invidiosi ca voi nu faceti asa ceva, pt ca sunteti niste inapoiati. App, de cand sunt posesorii de kia betivi sau batausi? Niciodata n-am vazut un cocalar intr-o kia, cum vezi in vw, audi, mercedes, bmw si alte masini in fiecare zi, de exemplu. DE CAND UN OM E REPREZENTAT DE MASINA PE CARE O CONDUCE? Masina e un fier, insa omul e om, munceste si el unde poate, face ce poate, si isi ia o masina pe care si-o permite, si daca era o intalnire de 1310 tot era ceva deosebit si minunat, ce conteaza marca? Pushtani beliti ce sunteti, numai sa faceti scandal, suferiti cu rablele voastre luate de (la) parinti, nu sunteti in stare sa produceti bani de o cafea singuri si totusi sariti cu gura. Jet la oi tzaranilor. Bravo clubkia!
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru