Jean-Dominique Senard

Luni, 18 Ianuarie 2021 | Industrie

Renault: “Vrem să întărim legăturile cu Nissan și Mitsubishi, în ciuda procesului de restructurare”

Renault are planuri pentru întărirea relațiilor de colaborare cu Nissan și Mitsubishi, în ciuda faptului că producătorul francez tocmai a anunțat un amplu proces de restructurare, potrivit declarațiilor făcute de președintele Jean-Dominique Senard.
Joi, 11 Iunie 2020 | Industrie

Renault: “Relațiile cu Nissan au intrat într-o fază incredibil de pozitivă”

Parteneriatul dintre Renault și Nissan a intrat într-o fază “incredibil de pozitivă”, potrivit declarațiilor făcute de președintele grupului francez. Jean-Dominique Senard este optimist că vânzările Renault își vor reveni în lunile care urmează.
Sambata, 11 Aprilie 2020 | Economic

Președintele Renault: “Ne gândim la un credit de 4-5 miliarde de euro, naționalizarea nu este luată în calcul”

Președintele Renault a anunțat că producătorul francez se gândește să contracteze un credit de circa 4-5 miliarde de euro în contextul crizei COVID-19. Potrivit lui Jean-Dominique Senard, naționalizarea Renault de către statul francez nu este luată în calcul.
Luni, 18 Noiembrie 2019 | Industrie

Președintele Renault: “Vom avea în curând o listă scurtă de candidați pentru postul de CEO, dar nu este nicio grabă”

Renault va avea în curând o listă scurtă de candidați pentru postul de CEO, însă nu se va grăbi să ia o decizie în acest sens, a declarat președintele constructorului francez. “Dacă vom selecta o persoană până la sfârșitul anului, foarte bine. Dacă nu, nu este nicio problemă,” a spus Jean-Dominique Senard.
Joi, 30 Mai 2019 | Industrie

Președintele Renault, despre fuziunea cu FCA: “Nu vor exista concedieri, iar alianța cu Nissan va fi mai puternică”

Președintele Renault spune că fuziunea cu Fiat-Chrysler va întări alianța cu Nissan, iar această mutare nu va presupune concedieri ale angajaților. Jean-Dominique Senard este optimist că fuziunea dintre Renault și FCA nu va întâmpina prea multe obstacole.
Marti, 12 Februarie 2019 | Industrie

Nissan vrea să "restabilească încrederea" în relația cu Renault: japonezii sunt “dornici” să îl cunoască pe noul președinte Renault: întâlnire oficială la Yokohama

Conducerea Nissan se va întâlni în această săptămână cu noul președinte Renault cu scopul de a restabili o relație de încredere între cele două entități, după tensiunile provocate de arestarea și înlăturarea lui Carlos Ghosn din funcțiile deținute la cei doi constructori.
Vineri, 25 Ianuarie 2019 | Industrie

Ghosn a demisionat de la Renault: adjunctul său și fostul CEO Michelin au preluat conducerea constructorului francez

Jean-Dominique Senard, fostul CEO al Michelin, este noul președinte al Renault, în timp ce Thierry Bollore a fost promovat ca CEO după ce Carlos Ghosn a demisionat din cele două funcții pe care le avea la constructorul francez.
Luni, 17 Decembrie 2018 | Industrie

Ghosn ar putea pierde postul de CEO al Renault: Guvernul francez îl preferă pe Jean-Dominique Senard, CEO-ul Michelin

Guvernul Franței ia în considerare posibilitatea de al recruta pe Jean-Dominique Senard, CEO-ul Michelin, pentru un post similar la Renault, mutare prin care Carlos Ghosn ar pierde controlul constructorului francez.
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru