Concepte electrice Volkswagen

Miercuri, 20 Noiembrie 2019 | Concepte

Volkswagen dezvăluie ID Space Vizzion: conceptul electric are 360 de cai putere, autonomie de 560 kilometri și va primi versiune de serie în 2021

Volkswagen a prezentat conceptul electric ID Space Vizzion echipat cu 360 de cai putere și autonomie de 560 de kilometri. Acesta anticipează lansarea unei versiuni de serie în 2021.
Luni, 08 Aprilie 2019 | Concepte

Schițe noi pentru conceptul Volkswagen ID Roomzz: SUV-ul electric va sosi în Europa în 2024

Volkswagen a publicat două schițe noi cu conceptul SUV-ului electric ID Roomzz, care scot în evidență designul părții din din spate și interiorul.
Joi, 07 Septembrie 2017 | FRANKFURT 2017

Volkswagen ID Crozz este mai aproape de producție: imagini video și informații noi despre SUV-ul electric

Conceptul Volkswagen ID Crozz se apropie de producție și primește câteva elemente noi de design înainte de prezentarea oficială de săptămâna viitoare.
Vineri, 14 Aprilie 2017 | Concepte

Încă două teasere pentru conceptul SUV coupe electric pregătit de Volkswagen: logo iluminat cu LED-uri şi plafon transparent

Volkswagen a publicat încă două teasere pentru conceptul unui SUV coupe pe care îl va prezenta miercuri la Shanghai şi care va face parte din familia de concepte electrice ID.
Marti, 18 Octombrie 2016 | Concepte

Volkswagen ID este doar începutul: germanii ar putea lansa o familie de concepte electrice

Volkswagen a patentat o serie de imagini care anunţă lansarea unei familii de concepte electrice, printre care se numără o maşină sport, un SUV, o berlină şi un minivan.

Tag-uri similare

Volkswagen, concepte Volkswagen, concepte electrice Volkswagen
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru