Concepte Volvo

Miercuri, 18 Mai 2016 | Concepte

Viitorul arată bine în gama compactă Volvo: noile XC40 și S40 au fost prezentate astăzi sub forma a două concepte agresive

După ce ne-au ademenit cu vârfurile de gamă XC90, S90 și V90, suedezii de la Volvo se mișcă spre zona entry a gamei, acolo unde prezintă două concepte care vor da naștere unui SUV compact (XC40) și unui sedan compact care va reînvia modelul de succes S40.
Miercuri, 08 Ianuarie 2014 | Concepte

Volvo Concept XC Coupe, un nou pas înspre viitorul XC90

Volvo va aduce la Salonul Auto de la Detroit conceptul XC Coupe. Acesta prefigurează design-ul viitorului XC90 şi este o evoluţie a conceptului prezentat la Salonul Auto de la Frankfurt din toamna anului trecut.
Marti, 23 Aprilie 2013 | Modele noi

Şeful Volvo: "Nu vom crea un rival pentru S-Klasse"

Hakan Samuelsson, CEO-ul Volvo, a infimat toate zvonurile legate de un model care să concureze în segmentul lui S-Klasse, specificând că marca se va concentra pe maşinile compacte.
Luni, 11 Iulie 2011 | Modele noi

Volvo anunţă trei concepte electrice

Cei de la Volvo pregătesc trei prototipuri de vehicule electrice cu autonomie extinsă. Cele trei concepte vor fi testate în prima parte a anului viitor.

Tag-uri similare

Volvo, vehicule electrice, modele noi Volvo, Volvo S60, S60, C30, Volvo C30, tehnologie Volvo, hibrid Volvo, concepte Volvo
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru