Cutie automata Dacia

Marti, 01 Martie 2016 | GENEVA 2016

Dacia la Geneva: cutia automată Easy-R e acum și pe diesel, iar modelele mărcii primesc o culoare nouă: Tourmaline Brown

Dacia nu oferă noutăți mari la nivelul gamei la această ediție a Salonului de la Geneva, însă există două apariții interesante: cutia automată Easy-R vine și pe diesel, iar Duster primește o culoare nouă și jante speciale pe o versiune care nu vine însă în România.
Marti, 27 Octombrie 2015 | Intern

Cutia automată de pe Dacia Logan şi Sandero va costa 600 de euro în Franţa

Dacia Logan şi Dacia Sandero cu transmisie automată Easy-R vor fi mai scumpe cu 600 de euro în Franţa comparativ cu versiunile dotate cu transmisii manuale. Dacia România nu a anunţat încă data la care noile versiuni vor fi disponibile pe piaţa noastră.
Luni, 07 Septembrie 2015 | SALONUL AUTO FRANKFURT 2015

Dacia la Salonul Auto de la Frankfurt: totul despre prima cutie automată a mărcii românești și noul Duster Edition 2016

Dacia a dat toate detaliile despre noutățile pe care le introduce în gamă odată cu Salonul Auto de la Frankfurt. Pe lângă faptul că toate motoarele sunt Euro 6, Duster primește o actualizare și marca românească oferă prima sa cutie automată.
Vineri, 28 August 2015 | SALONUL AUTO FRANKFURT 2015

Dacia introduce o transmisie automată pentru Logan, Logan MCV, Sandero și Sandero Stepway

Dacia a anunțat oficial introducerea unei transmisii automate în oferta sa. Aceasta este o cutie manuală automatizată, se numește Easy-R și debutează luna viitoare.
Joi, 02 Septembrie 2010 | Modele noi

Şeful Dacia: "Duster va avea o transmisie automată şi motoare noi"

Jerome Olive, şeful Automobile Dacia, a declarat într-un interviu pentru ZF că Duster va primi o transmisie automată care va fi disponibilă şi în România, dacă va exista cerere pentru aceasta.

Tag-uri similare

Dacia, Dacia Duster, Duster, modele noi Dacia, Jerome Olive, cutie automata Dacia, motor Dacia Duster, cutie Dacia, cutie Dacia Duster, motoare noi Dacia
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru