Declin

Duminica, 18 Noiembrie 2018 | Industrie

Fiat-Chrysler, despre declinul Maserati: “Au fost făcute unele greșeli, brandul a fost poziționat greșit, dar trebuie să redresăm vânzările”

Maserati are vânzări și profit în scădere, iar șeful grupului Fiat-Chrysler vrea să redreseze situația. Mike Manley susține că Maserati a fost “poziționat greșit ca un brand de volum”, iar asta a fost doar una dintre greșelile în gestionarea constructorului italian.
Joi, 12 Aprilie 2018 | Industrie

Șeful Fiat-Chrysler vorbește despre apusul unei ere: “Trebuie să ne reducem substanțial dependența de diesel”

Sergio Marchionne, CEO-ul grupului Fiat-Chrysler (FCA), estimează că vânzările motoarelor diesel vor scădea pe toate piețele auto și, de aceea, constructorii trebuie să își reducă dependența față de aceste motoare.
Joi, 01 Martie 2018 | Industrie

Francezii vor să ajute producătorii să treacă peste declinul diesel: tranziția către motoarele “curate” pune în pericol 12.000 de joburi

Guvernul francez are un mesaj pentru producătorii și furnizorii din industria auto care se confruntă cu scăderea vânzărilor diesel din ultimii ani: “Suntem aici să vă ajutăm!”.
Vineri, 08 Mai 2009 | Economic

Criza loveste BMW: vanzari in scadere cu 21.2%

BMW a facut publice rezultatele sale financiare inregistrate in primul trimestru al anului. Vanzarile grupului au scazut cu 21.2% in aceasta perioada.

Tag-uri similare

BMW, vanzari, Mini, Rolls Royce, profit, scadere, trimestru, declin
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru