Duster 2017

Marti, 14 Noiembrie 2017 | Modele noi

După noul Dacia Duster, facem cunoștință cu noul Renault Duster: modificări estetice, aeratoare noi la interior și motorizări ușor diferite

Noul Duster primește siglă Renault pentru piețele pe care nu există marca Dacia. Odată cu sigla, SUV-ul oferă și câteva modificări estetice exterioare și interioare, dar și un motor pe benzină de 2.0 litri.
Vineri, 15 Septembrie 2017 | Modele noi

Despre noul Duster cu Yves Caracatzanis, președintele Dacia: "Poziție de condus mai bună, izolare fonică îmbunătățită. Duster își va bate toți rivalii în off-road"

Noul Duster a evoluat la exterior, a fost revoluționat la interior, iar experiența la volan va fi o surpriză plăcută. Aceasta este opinia directorului general Dacia despre SUV-ul românesc,model lansat în premieră la Salonul Auto de la Frankfurt.
Miercuri, 30 August 2017 | FRANKFURT 2017

Strict Secret: noul Dacia Duster s-a dezbrăcat de secrete la Paris în fața Automarket

Automarket a avut ocazia de a admira liniile noii generații Duster și de a discuta cu designerii care s-au ocupat de SUV-ul de la Mioveni în cadrul uni eveniment ultrascret care a avut loc acum două luni la Paris.
Miercuri, 30 August 2017 | FRANKFURT 2017

Laurens van den Acker, Director de Design Renault: "Atunci când vezi noul Duster pe stradă, înțelegi cât de mult s-a schimbat"

Dacia a prezentat astăzi oficial noua generație a SUV-ului Duster, unul dintre cele mai de succes modele ale gamei. Automarket a avut ocazia de a discuta în avanpremieră cu designerul-șef al Grupului Renault despre liniile noului Duster.

Tag-uri similare

Renault, Dacia, Dacia Duster, Duster, Renault Duster, Laurens van den Acker, Duster 2017, Duster 2, Dacia Duster 2017, design Duster
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru