Laurens van den Acker

Marti, 09 Octombrie 2018 | General

Laurens van den Acker, director de design Renault: "Duster este pentru Dacia ceea ce Mustang reprezintă pentru Ford"

Dacia Duster reușește performanțe din ce în ce mai bune în Europa, iar acest lucru l-a determinat pe Laurens van den Acker, directorul de design al Grupului Renault, să afirme că SUV-ul de la Mioveni a devenit un model iconic cu o identitate mai puternică decât cea a mărcii.
Marti, 12 Septembrie 2017 | FRANKFURT 2017

Laurens van den Acker prezintă interiorul noului Duster: "Dacia începe acum să stea pe propriile picioare"

Automarket a discutat cu Directorul de Design al Grupului Renault despre interiorul celei de-a doua generații Duster și despre poziționarea acestui model din punctul de vedere al tehnologiei.
Miercuri, 30 August 2017 | FRANKFURT 2017

Laurens van den Acker, Director de Design Renault: "Atunci când vezi noul Duster pe stradă, înțelegi cât de mult s-a schimbat"

Dacia a prezentat astăzi oficial noua generație a SUV-ului Duster, unul dintre cele mai de succes modele ale gamei. Automarket a avut ocazia de a discuta în avanpremieră cu designerul-șef al Grupului Renault despre liniile noului Duster.
Joi, 03 Martie 2016 | GENEVA 2016

Noul Renault Scenic vine cu jante de 20 de inch în echiparea standard. Renault: "Este ultima șansă pentru a vinde monovolume"

Designerul-șef al celor de la Renault susține că aspectul lifestyle pe care-l are noul Scenic este principalul avantaj al acestui model în fața declinului apăsat a acestui segment în Europa.
Joi, 17 Septembrie 2015 | SALONUL AUTO FRANKFURT 2015

Designerul șef Renault: "Modelele noastre sunt precum Monica Bellucci"

Laurens van den Acker, șeful departamentului de design Renault, aseamănă creațiile mărcii cu actrița italiană Monica Bellucci și promite să facă viitoarele modele din ofertă să fie senzuale și voluptoase.
Marti, 07 Iulie 2015 | Modele noi

Designerul șef Renault: "Passat este o mașină fantastică, sper să ne ridicăm la nivelul ei cu Talisman"

Laurens van den Acker, șeful departamentului stilistic al Renault, speră ca "atingerea franțuzească" aplicată lui Talisman să atragă clienți și de la alte mărci, inclusiv pe cei care ar alege în mod obișnuit un Volkswagen Passat.
Luni, 06 Iulie 2015 | Modele noi

Renault Talisman: imagini și detalii oficiale cu înlocuitorul lui Laguna

Renault a prezentat primele imagini și informații oficiale ale noului Talisman. Înlocuitorul lui Laguna va fi lansat pe piață în toamna anului curent, după prezentarea de la Frankfurt.
Vineri, 19 Iunie 2015 | Modele noi

Designerul Renault: ”Koleos a eșuat pentru că s-a aflat între segmente. Urmașul său va fi un SUV mediu rafinat”

După ce a terminat cu lansarea noului Kadjar, Renault se dedică unui alt SUV important: Koleos. Modelul se va lansa în 2016 și va fi mult mai rafinat.
Marti, 14 Octombrie 2014 | General

Şeful de design Renault: "Dacă maşinile noastre nu te seduc, suntem morţi"

Automotive News a realizat un interviu foarte interesant cu directorul de design al mărcii Renault. Acesta explică logica din spatele liniilor noii game şi analizează poziţia designului francez versus cea a designului german.
Luni, 01 Septembrie 2014 | Industrie

Laurens van den Acker a terminat designul primului model sportiv Alpine

Designerul Renault Laurens van den Acker a dezvăluit jurnaliştilor de la Autocar că designul primului model de serie Alpine este finalizat şi că viitorul automobil sport va fi lansat în 2016.
Miercuri, 23 Iulie 2014 | Modele noi

Noua generaţie Renault Koleos se va lansa în 2016

Renault crede în continuare în potenţialul modelului Koleos şi promite o nouă generaţie în anul 2016. SUV-ul a fost confirmat oficial şi ar urma să împărtăşească aceeaşi platformă cu Nissan X-Trail.
Luni, 22 Iulie 2013 | Modele noi

OFICIAL: Dacia Duster facelift se lansează la Frankfurt

Dacia şi Renault au anunţat astăzi premierele pe care le vor expune în septembrie, cu ocazia Salonului Auto de la Frankfurt. Aşa cum era de aşteptat, Dacia mizează pe Duster facelift.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Luni, 08 Aprilie 2013 | Concepte

Renault Twin'Z - cel mai nou concept al francezilor este inspirat de Renault 5

Renault a lansat astăzi un nou concept, botezat Twin'Z, desenat alături de Ross Lovegrove. Prototipul are dimensiunile unui model de clasă mini şi beneficiază de un motor electric.
Vineri, 05 Octombrie 2012 | Interviu

10 întrebări pentru Laurens van den Acker, ”părintele” noului Clio

Laurens van den Acker, ”părintele” noului Clio şi designerul Renault, a stat de vorbă cu noi la Salonul Auto de la Paris. Olandezul ne-a povestit despre roşul mai frumos decât cel găsit la Ferrari şi despre ce ar fi schimbat la noul Clio.
Luni, 02 Iulie 2012 | Modele noi

Renault Clio 4: fotografii şi informaţii oficiale

Renault a prezentat primele imagini oficiale ale celei de-a patra generaţii a modelului său de segment B. Noul Clio împrospătează gama Renault printr-un design modern inspirat de cele mai recente concepte ale francezilor.
Vineri, 27 Ianuarie 2012 | Modele noi

Designerul Renault: "La Paris vom prezenta un concept în onoarea primului Alpine"

Renault va sărbători anul acesta 50 de ani de la debutul primului Alpine 110 Berlinetta cu un concept sportiv, propus pentru Salonul Auto de la Paris.
Marti, 13 Septembrie 2011 | FRANKFURT 2011

Renault Twingo facelift a venit la Frankfurt

Renault a prezentat la Salonul Auto de la Frankfurt noul Twingo facelift. Micuţul model de oraş este primul vehicul din gama francezilor care beneficiază de noua filozofie de design a mărcii.
Miercuri, 27 Iulie 2011 | Modele noi

OFICIAL: Prima imagine a noului Renault Twingo facelift

Renault a publicat prima imagine a noului Twingo facelift. Modelul francez adoptă noua filosofie de design inspirată de conceptele lui Laurens van den Acker.
Marti, 05 Iulie 2011 | Concepte

Prima imagine a conceptului pe care Renault îl aduce la Frankfurt

Renault a publicat pe pagina sa de Facebook o primă imagine a conceptului pe care îl va expune la Paris. Teaserul trădează aspectul frontal al schiţei, aliniat noii filosofii desenat de van den Acker.
Vineri, 04 Martie 2011 | Modele noi

Renault ar putea aduce un al patrulea concept la Salonul de la Frankfurt

Renault ar putea dezvălui în toamna acestui an, la Frankfurt, un al patrulea concept desenat de echipa lui Laurens van den Acker.

Tag-uri similare

Laurens van den Acker, concepte Mazda, designer Mazda, Ikuo Maeda, Mazda Furai, Mazda Nagare
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru