Prima imagine a conceptului pe care Renault îl aduce la Frankfurt

De Bogdan Mirică
Publicat Marti, 05.07.2011
Renault a publicat pe pagina sa de Facebook o primă imagine a conceptului pe care îl va expune la Paris. Teaserul trădează aspectul frontal al schiţei, aliniat noii filosofii desenat de van den Acker.

Şi în toamna acestui an Renault ne pregăteşte concepte surpriză, de data aceasta programate pentru Salonul Auto de la Frankfurt. După Paris şi Geneva, unde a impresionat cu creaţiile sale, Laurens van den Acker, designerul Renault, pregăteşte conceptul cu numărul patru din seria celor şase promise publicului.

Francezii caută să pregătească terenul şi să stimuleze interesul fanilor săi cu o primă imagine a schiţei conceptului, publicată pe pagina sa de Facebook. Teaserul a fost preluat imediat de mass-media de profil, dând naştere unui întreg şir de speculaţii. Multe voci au afirmat că la salonul german am putea asista la prima apariţie a noului Clio. Nu este exclusă nici varianta unui concept electric complet nou.

via | autoweek

Comentarii (2)

  • interesant
    ceva se pregateste, e clar... ramane de vazut ce... oricum, noul Clio 4 se anunta ceva spectaculos... francezii au intentia sa recastiga pozitia de lider al segmentului pe care a avut-o Clio in anii '90
    12 2
  • o posibilitate
    masina din imagine cred ca e un mini MPV electric
    7 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru