Concepte Mazda

Miercuri, 25 Octombrie 2017 | Concepte

Mazda Vision Coupe: concept senzual care aprinde imaginația fanilor mărcii japoneze

Mazda Vision Coupe este un studiu de design care anunță câteva elemente estetice pe care le vom vedea în anii următori pe modele de serie ale constructorului japonez.
Marti, 10 Octombrie 2017 | Concepte

Mazda va lansa două concepte în octombrie: un hatchback compact care anticipează noua generație Mazda 3 și unul care prezintă viitoarea filosofie de design

Mazda va prezenta la Salonul Auto de la Tokyo conceptul unui hatchback compact care anticipează noua generație Mazda 3, dar și un concept care anticipează designul viitoarelor modele de serie ale constructorului.
Marti, 27 Octombrie 2015 | Concepte

Mazda a pregătit un concept care ne arată urmașul lui RX-8

Mazda va prezenta la Salonul Auto de la Tokyo un concept care s-ar putea numi Skyactiv-R. Acesta prefigurează un model sport echipat cu motor rotativ, care ar putea deveni succesorul lui RX-8.
Marti, 15 Septembrie 2015 | SALONUL AUTO FRANKFURT 2015

Mazda Koeru Concept arată direcția de design a viitoarelor crossovere ale mărcii

Japonezii de la Mazda au venit la Salonul Auto de la Frankfurt cu conceptul Koeru. Judecând după dimensiuni, el anticipează un frate mai mare al lui CX-5, dar oficialii vorbesc și despre muza viitoarelor crossovere.
Miercuri, 14 Martie 2012 | Modele noi

Mazda: Viitorul Mazda6 va prelua 80% din trăsăturile conceptului Takeri

Oficialii Mazda au anunţat că noua generaţie a lui Mazda6 va prelua aproximativ 80% din trăsăturile conceptului Takeri. Conceptul este echipat şi cu noua generaţie de propulsoare şi transmisii SkyActiv.
Joi, 08 Martie 2012 | GENEVA 2012

GENEVA 2012 LIVE: Conceptul Takeri este vedeta standului Mazda

Conceptul Takeri a atras toate privirile în standul Mazda de la Salonul Auto de la Geneva. Modelul prefigurează viitoarea generație a lui Mazda6.
Miercuri, 02 Martie 2011 | GENEVA 2011

GENEVA LIVE: Conceptele Shinari şi Minagi domină standul Mazda

Standul Mazda de la Salonul Auto de la Geneva a marcat prezenţa a două exponate în versiune concept care prefigurează viitoarele CX-5 şi Mazda6 alături de noul limbaj de design Kodo.
Luni, 05 Iulie 2010 | Concepte

Mazda va prezenta un concept nou în luna septembrie

Mazda va păşi într-o nouă eră de design în luna septembrie, când Ikuo Maeda, noul director de creaţie al japonezilor, va dezvălui un concept complet nou, diferit de cele din seria Nagare.
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru