Mazda va prezenta un concept nou în luna septembrie

De Bogdan Mirică
Publicat Luni, 05.07.2010
Mazda va păşi într-o nouă eră de design în luna septembrie, când Ikuo Maeda, noul director de creaţie al japonezilor, va dezvălui un concept complet nou, diferit de cele din seria Nagare.

Plecarea lui Laurens van den Acker din funcţia de designer şef al Mazda va duce în viitorul apropiat la o modificare a limbajului care a definit până acum brandul japonez. Ikuo Maeda, noul director de design al niponilor, va face primul pas în acest abia în toamnă, când Mazda promite un nou concept revoluţionar.

Potrivit lui Maeda, prototipul este aproape finalizat şi va fi lansat în premieră mondială în luna septembrie la Milano. Conceptul va marca începutul unei noi ere de design în cadrul Mazda, care se va despărţi încet încet de forma actuală, apreciată de publicul din Europa, dar destul de controversată peste Ocean.

În aceste condiţii, modelele niponilor vor abandona treptat liniile de design promovate de conceptele din seria Nagare. Limbajul actual încerca să redea cât mai bine mişcarea în natură, dar şi dinamismul, evocat acum doi ani de prototipul sportiv Furai.

via | autocar

Comentarii (1)

  • in orice caz astia-s tari in concepte mai ales...furai...si altele
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru