Noua generaţie Renault Koleos se va lansa în 2016

de Bogdan Mirică
Miercuri, 23.07.2014
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Renault crede în continuare în potenţialul modelului Koleos şi promite o nouă generaţie în anul 2016. SUV-ul a fost confirmat oficial şi ar urma să împărtăşească aceeaşi platformă cu Nissan X-Trail.

Renault Koleos nu a fost şi nu este un succes comercial pentru constructorul francez. SUV-ul nu s-a bucurat de o mare popularitate în rândul publicuui european, deşi Renault a tot încercat să îl facă mai atrăgător cu o serie de facelifturi aplicate succesiv de-a lungul celor şase ani de carieră.

În aceste condiţii, dezvoltarea unui urmaş pare un efort inutil şi costisitor. Nu şi pentru oficialii Renault, care continuă să creadă în modelul francez şi promit o nouă generaţie.

Justin Hocevar, preşedintele Renault Australia, a confirmat într-un interviu debutul unui viitor Koleos în următorii doi ani. Mai exact, modelul este aşteptat în 2016, ceea ce înseamnă încă doi ani dificili pentru modelul actual.

Esential 2016 este anul în care a fost programată lansarea viitorului Koleos.
Viitoarea generaţie Koleos va fi dezvoltată pe platformă Common Module Family (CMF), folosită deja şi de Nissan X-Trail şi gata să fie regăsită pe mai multe modele ale Alianţei.

Pentru a se asigura că SUV-ul său va fi unul capabil să se ia în piept cu rivalii mult mai populari, Renault îl va însărcina pe şeful biroului său de creaţie, Laurens van den Acker, să găsească un design potrivit, la fel de atractiv ca în cazul lui Captur, un adevărat succes de piaţă.

Comentarii (10)

  • noul partz :)
    6 15
  • vorbeai de tine?
    17 7
  • cine a condus, cunoaste
    Koleos e masina buna, problemele au fost doar de imagine. O recunoaste chiar presa de specialitate. Pubertarii n-au de unde sa stie. Degeaba le spui ca ce scriu pe messenger nu-i limba romana sau ca exista viata si dupa internet. N-ai ce sa le ceri.
    16 5
  • Tot ce trece prin mana lui van den Acker devine succes. Asa sper si cu noul Koleos.
    Actualul model, un Samsung redenumit, nu avea cum sa aiba nume, pe langa numele grecesc ciudat.
    9 5
  • Erata: "nu avea cum sa aiba SUCCES, la care as mai adauga Design-ul, absolut oribil.
    7 11
  • mei tu esti besina? cantarola asta o vezi tu masina?
    3 10
  • dacia the plant
    e un Duster dat cu EAU DE TOILETTE...frantzuzeasca
    1 8
  • In sfarsit....... o schimba, nu am condus si nici nu am fost pasager
    2 3
  • e masina f confortabila, robusta, iar ca performante in offroad iti da sentiment de siguranta; aici e peste media clasei, ma refer bineinteles la crossover compacte.
    interiorul e cam banal, trebuie sa-l faca mai interesant; la fel si exteriorul
    si bineinteles trebuie sa scape de "stigmatul" samsung...care sa fim sinceri niciun roman nu stie ce inseamna pt ca sunt masini care se vand numai in asia. pe scurt, ii trebuie un plus de personalitate si sigur va avea success.

    baza e foarte buna!
    11 1
  • cineva
    Credeam ca Automarket e site serios. De ce lasati mascariciul asta sa puna toate mizeriile / jignirile pe site?
    6 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru