Edoardo Mortara

Luni, 20 Octombrie 2014 | Motorsport

Ekstrom a câştigat ultima cursă de DTM a sezonului. Audi a devenit campioana constructorilor

Mattias Ekstrom a obţinut victorie în etapa de la Hockenheim, ultima a sezonului din Campionatul German de Turisme. Audi a monopolizat podiumul şi a cucerit titlul constructorilor.
Vineri, 17 Octombrie 2014 | Motorsport

Avancronică DTM Hockenheim: Audi speră să învingă BMW în lupta pentru titlul constructorilor în ultima etapă a sezonului

Audi abordează ultima cursă a sezonului din Campionatul German de Turisme cu speranţa că va remonta deficitul care o separă de BMW pentru a-şi adjudeca titlul constructorilor.
Vineri, 26 Septembrie 2014 | Motorsport

Avancronică DTM: Luptă acerbă între BMW şi Audi pentru titlul constructorilor

BMW şi Audi sunt despărţite de numai 18 puncte în lupta pentru titlul constructorilor în Campionatul German de Turisme, iar confruntarea de la Zandvoort de la malul Mării Nordului ar putea fi decisivă.
Vineri, 12 Septembrie 2014 | Motorsport

Avancronică DTM: Wittmann poate deveni matematic campion la Lausitzring

Marco Wittmann poate cuceri titlul pentru BMW în Campionatul German de Turisme cu ocazia etapei de la Lausitzring, în timp ce alţi cinci piloţi luptă pentru locul doi.
Miercuri, 22 Iunie 2011 | Motorsport

Volkswagen atacă Cursa de 24 de ore de la Nurburgring cu un Golf de 443 CP

Volkswagen va alerga în Cursa de 24 de ore de la Nurburgring cu trei exemplare Golf GTI Edition 35, echipate cu motorul lui Audi RS3, modificat pentru a oferi 443 de cai putere.

Tag-uri similare

Volkswagen, cursa de 24 de ore de la Nurburgring, Edoardo Mortara, Johnny Herbert, Franck Mailleux, Fredrik Ekblom, Mark Blundell, Nicki Thiim, Patrick Bernhardt, Patrick Simon
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru