Emisii volkswagen

Joi, 10 Decembrie 2015 | Industrie

Mai puține mașini afectate în cazul emisiilor CO2 la Volkswagen: 36.000 în loc de 800.000

Volkswagen răsuflă ușurat măcar într-unul dintre cele două capete de acuzare ale scandalului în care este implicat grupul german: mașinile pentru care anunțase VW emisii mai mici decât cele reale sunt mult mai puține decât se credea inițial
Luni, 16 Noiembrie 2015 | Industrie

Grupul Volkswagen: "Avem 430.000 de mașini de generație 2016 cu iregularități la emisiile de CO2"

Volkswagen a finalizat ancheta internă privind mașinile sale care au emisii de CO2 diferite decât cele declarate în fișa tehnică. Concernul german afirmă că sunt 430.000 de unități de generație 2016 care au această problemă.
Vineri, 02 Octombrie 2015 | General

Presa germană: "Nu există scuze pentru ce a făcut Volkswagen la testele de emisii"

Decizia celor de la Volkswagen Group de a utiliza un sistem de păcălire a testelor de emisii este criticată în Germania de mai multe voci importante în industria auto, titrează Reuters.
Marti, 29 Septembrie 2015 | Industrie

Dieselgate afectează și autoritățile germane: Primăria Wolfsburg, orașul de baștină al VW, îngheață bugetul în așteptarea soluționării problemelor mărcii auto

Autoritățile din Wolfsburg au decis să înghețe bugetul primăriei și să reducă pe cât posibil cheltuielile și investițiile, în așteptarea unor încasări bugetare semnificativ reduse din cauza scandalului Dieselgate.
Miercuri, 23 Septembrie 2015 | Industrie

Implicațiile legale ale scandalului Volkswagen: apar primele procese și se cere anchetarea angajaților

Autorităţile americane şi germane analizează posibilitatea de a lansa acuzaţii de natură penală împotriva angajaţilor Volkswagen, dacă aceştia din urmă au instalat în mod deliberat software-ul pentru trucarea testelor de emisii ale motoarelor diesel.
Miercuri, 23 Septembrie 2015 | Industrie

Statistica minciunii Volkswagen: cele 11 milioane de mașini diesel măsluite poluează cât Marea Britanie într-un an

O publicație britanică a făcut o statistică interesantă a gazelor nocive eliberate în aer de cele 11 milioane de dieseluri măsluite de Volkswagen.

Tag-uri similare

Volkswagen, dieselgate, emisii, scandal Volkswagen, emisii volkswagen
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru