Energie verde

Luni, 01 Mai 2023 | Aventour la feminin 2023

Aventour 2023: Vom gusta energia verde în parcul eolian CEZ România

Pentru că energia verde este vitală pentru un viitor sustenabil, Aventour 2023 va avea alături un partener cu rezonanță în acest domeniu: CEZ România. Sau, altfel spus, creatorul unuia dintre cele mai mari parcuri eoliene din Europa.
Miercuri, 01 Iulie 2020 | Masini electrice si hibride

BMW vrea să folosească doar energie regenerabilă în producția de baterii pentru mașini electrice: “Avem o înțelegere cu toți furnizorii noștri”

BMW anunță că noile baterii pentru mașinile sale electrice vor fi produse doar cu energie din surse regenerabile, potrivit declarațiilor CEO-ului Oliver Zipse. “Avem un contract cu toți furnizorii astfel încât ei să folosească doar energie verde pentru a ne produce a cincea generație de baterii,” a spus șeful BMW.
Sambata, 16 Februarie 2019 | Masini electrice si hibride

De la Dieselgate, la energie “verde”: Volkswagen vrea să-și refacă imaginea și promite că producția modelului electric ID va fi făcută cu zero emisii de CO2

Volkswagen vrea să folosească doar energie regenerabilă pentru producția modelului electric ID. Convinși că schimbările climatice sunt “cea mai mare provocare a vremurilor noastre”, nemții speră să-și refacă imaginea puternic afectată de scandalul Dieselgate.
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru