Estimari

Marti, 19 Mai 2020 | Industrie

Vânzările de electrice vor scădea cu 18% în 2020: analiștii estimează un declin de 23% pentru diesel și benzină

Vânzările de mașini electrice vor scădea cu 18% în 2020, la nivel global, potrivit estimărilor analiștilor. Aceștia mai spun că, pentru diesel și benzină, scăderea vânzărilor va fi de aproximativ 23% în acest an.
Miercuri, 10 Iulie 2019 | Masini electrice si hibride

Mini estimează o cerere puternică pentru noul său model electric: “Intrăm într-o eră în care mașinile electrice vor deveni o alegere normală pentru clienți”

Mini se așteaptă la o cerere puternică pentru primul său model electric, peste 20.000 de clienți fiind deja interesați de noul Cooper SE. “Intrăm într-o eră în care mașinile electrice vor deveni o alegere normală pentru clienți,” au transmis reprezentanții companiei.
Joi, 04 Iulie 2019 | Economic

Lamborghini se așteaptă la vânzări de peste 8.000 de unități în 2019 și anunță că nu are planuri pentru un model electric: “Clienții noștri nu sunt interesați de astfel de produse”

Lamborghini estimează vânzări de peste 8.000 de unități în acest an. Italienii spun că nu vor “să crească la infinit”, ci să consolideze performanțele obținute. Constructorul anunță că nu are planuri pentru lansarea unui model electric, deoarece “clienții nu sunt interesați de astfel de produse”.
Vineri, 25 Ianuarie 2019 | Industrie

Ford estimează pierderi de un miliard de dolari în cazul unui Brexit fără acord: “Sperăm să nu se întâmple, dar trebuie să ne pregătim pentru orice”

Ford a estimat pierderi de până la un miliard de dolari în cazul în care Marea Britanie va părăsi Uniunea Europeană fără un acord comercial. Impactul Brexit asupra Ford va fi de cel puțin 500 de milioane de dolari, conform calculelor constructorului.
Miercuri, 23 Ianuarie 2019 | Masini electrice si hibride

Analiștii estimează o “supraofertă” de 14 milioane de mașini electrice: “Producția va depăși cererea clienților până în 2030”

Peste 21 de milioane de mașini electrice vor fi vândute la nivel global în următorii 10 ani, potrivit unui nou studiu de piață. Analiștii estimează că, până în 2030, producția va depăși cererea și vom avea o “supraofertă” de 14 milioane de electrice la nivel global.
Sambata, 19 Ianuarie 2019 | Masini electrice si hibride

Vânzările de electrice, estimate la 2.6 milioane în 2019: creștere de 40% față de anul trecut, cu 500.000 de unități în Europa

Numărul mașinilor electrice se va mări cu 2.6 milioane în acest an, la nivel global, creșterea fiind de aproximativ 40% față de 2018, potrivit estimărilor Bloomberg. Peste jumătate din acestea vor fi vândute în China, în timp ce undeva la 500.000 de unități vor merge în Europa.
Miercuri, 26 Septembrie 2018 | Economic

BMW așteaptă venituri mai mici în 2018 din cauza WLTP: constructorul invocă și investițiile suplimentare în mașini electrice

Grupul BMW a actualizat previziunile financiare pentru 2018, spunând că se așteaptă la venituri ușor mai mici din cauza noului ciclu de testare WLTP și a investițiilor suplimentare în mobilitatea electrică. Un alt motiv invocat pentru scăderea veniturilor se referă la incertitudinile din piață provocate de conflictele comerciale internaționale.
Joi, 06 Septembrie 2018 | Masini electrice si hibride

Creștere accelerată la nivel mondial: primul milion de mașini electrice s-a vândut în 5 ani, astăzi e nevoie de doar 6 luni pentru asta

Piața mașinilor electrice va atinge în curând borna de 4 milioane de unități vândute la nivel global, potrivit unei estimări Bloomberg NEF. Creșterea este una accelerată dacă luăm în calcul că primul milion de electrice s-a vândut în 5 ani, iar acum este nevoie de circa 6 luni pentru un rezultat similar.
Miercuri, 08 August 2018 | Economic

Porsche, optimism ridicat privind vânzările din 2018: “Avem șanse bune să depășim rezultatele de anul trecut”

Porsche se așteaptă ca vânzările sale să crească în acest an datorită unei cereri mai mari pe piața din China. Anterior, nemții estimaseră că vânzările vor rămâne la același nivel din 2017.
Duminica, 15 Iulie 2018 | Masini electrice si hibride

Mercedes și BMW vor domina vânzările de mașini electrice după 2021: analiștii susțin că Tesla va cădea pe locul 7 în acest top, în urma Renault-Nissan, Volkswagen, Volvo și Toyota

Mercedes, BMW și Volkswagen vor depăși Tesla la vânzările de mașini electrice, în cel mult 3 ani, potrivit unui studiu realizat de o companie de consultanță. Estimările arată că americanii vor mai rămâne pe primul loc în topul vânzărilor de mașini electrice doar în 2019, și vor cădea până pe locul 7 după anul 2021.
Miercuri, 14 Martie 2018 | Economic

Volkswagen se teme pentru profitul său de anii viitori: “Vor fi costuri mai mari cu electrificarea și testarea emisiilor în condiții reale”

Volkswagen a spus că provocările din anii ce urmează, precum costurile cu electrificarea și procedurile de testare a emisiilor în condiții reale, ar putea deveni obstacole în obținerea unui profit mai mare decât în prezent.
Luni, 19 Februarie 2018 | Economic

Estimările analiștilor: segmentul compact premium va suferi o nouă scădere a vânzărilor din Europa în 2018, pentru al doilea an la rând

Analiştii de la LMC Automotive susțin că modelele din segmentul compact premium, precum BMW Seria 1 și Audi A3, vor înregistra o scădere a vânzărilor din Europa în 2018, pentru al doilea an la rând.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Luni, 12 Februarie 2018 | Intern

Agitație la înmatriculări: RAR estimează un profit de peste 100 de milioane de lei în 2018

Registrul Auto Român (RAR) estimează un profit net de 103.5 milioane lei în acest an și venituri totale de 404,3 milioane lei, potrivit proiectului privind bugetul de venituri şi cheltuieli, publicat pe site-ul Ministerului Transporturilor.
Miercuri, 07 Februarie 2018 | Industrie

Pierderi de un miliard de euro la Opel în 2017, anunțate de presa germană: compania neagă informația

Opel ar fi înregistrat pierderi uriașe de un miliard de euro în 2017, potrivit unor informații vehiculate de presa germană, însă reprezentanții companiei au negat aceste cifre.

Tag-uri similare

Opel, pierderi, estimari, 2017, presa germana
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru