Porsche, optimism ridicat privind vânzările din 2018: “Avem șanse bune să depășim rezultatele de anul trecut”

de Paul Cosma
Miercuri, 08.08.2018
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Porsche se așteaptă ca vânzările sale să crească în acest an datorită unei cereri mai mari pe piața din China. Anterior, nemții estimaseră că vânzările vor rămâne la același nivel din 2017.

Prima jumătate a anului a fost cea mai bună din istoria Porsche. Constructorul a stabilit un nou record de vânzări, după ce a vândut 130.598 de mașini în primele 6 luni, cu 3% mai mult față de vechiul record din perioada similară a lui 2017.

Porsche se aștepta ca vânzările din 2018 să rămână la același nivel de anul trecut, respectiv 246.375 de unități. Totuși, oficialii constructorului s-au arătat acum mult mai optimiști datorită unei creșteri a cererii pe piața din China.

“Avem șanse bune să depășim ușor rezultatele de vânzări de anul trecut,” a declarat un purtător de cuvânt de la Porsche.

Optimismul Porsche vine și din faptul că autoritățile de la Beijing au redus tarifele de import, de la 25% la 15% începând cu luna iulie. Măsura este foarte bună având în vedere că mașinile Porsche sunt produse în Germania și vândute de acolo în toată lumea.

Constructorul german estimează acum că vânzările sale din China vor ajunge la aproximativ 80.000 de unități în 2018, respectiv o creștere de 30% pentru a doua jumătate a anului.

Via Automotive News

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru