Fabrica Ford

Luni, 09 August 2021 | Intern

Fabrica Ford va fi “conectată” la viitorul drum expres Craiova-Pitești

Ministrul Transporturilor a anunţat că a fost lansată licitaţia pentru proiectarea la cheie ”a unui drum vital pentru zona Craiovei”, respectiv legătura dintre uzina Ford (din DN6) cu viitorul drum expres Craiova-Piteşti (tronsonul 1).
Marti, 28 Aprilie 2020 | Industrie

Vești bune pentru angajații Ford de la Craiova: producția va fi reluată gradual din 4 mai

Ford a anunțat că producția fabricii de la Craiova va fi reluată gradual începând din data de 4 mai. Măsura se aplică tuturor uzinelor din Europa. Ford susține că va lua măsuri suplimentare de protecție a angajaților în contextul pandemiei.
Joi, 10 Decembrie 2015 | Intern

Ambasadorul SUA, în vizită la fabrica Ford de la Craiova: “O infrastructură mai bună ar determina Ford să investească mai mult în producţia din România"

Hans Klemm, ambasadorul Statelor Unite la Bucureşti, a dezvăluit că Ford ia în considerare o nouă investiţie majoră în fabrica pe care o deţine la Craiova, dacă autorităţile române vor construi o autostradă spre Piteşti.
Vineri, 17 Iulie 2015 | Industrie

Ford folosește tehnologii de la Hollywood pentru a reduce cu 70% riscul de accidentare a muncitorilor săi

Ford a anunțat reducerea cu 70% în ultimii 12 ani a accidentelor pe linia de producție. Totul se datorează unui sistem preluat din industria cinematografică, folosit în filme pentru imaginile generate pe computer.
Luni, 08 Iunie 2015 | Industrie

Ford a fabricat la Craiova 400.000 de motoare EcoBoost

Ford sărbătorește producția de 400.000 de motoare EcoBoost la fabrica sa din Craiova. Cota de producție atinsă a fost obținută după doar trei ani și o lună de la debutul motorului la Craiova și a fost sărbătorită cu un show de tip gymkhana semnat Simone Tempestini.
Vineri, 06 Martie 2015 | Intern

Ford Craiova reduce programul de lucru pentru a evita concedierile

Oficialii Ford România au anunţat că au reuşit să evite concedierea a aproximativ 170 de persoane în urma implementării unui program redus de lucru la uzina din Craiova.
Vineri, 19 Decembrie 2014 | Industrie

Ford a închis uzina sa din Belgia după 50 de ani şi 14 milioane de maşini produse

Fabrica Ford din Genk, Belgia, a fost închisă după aproape 50 de ani de activitate. Ultima maşină care a părăsit linia de fabricaţie a fost un Ford Galaxy, care va fi donat unei organizaţii caritabile.
Miercuri, 19 Noiembrie 2014 | Intern

Ford Craiova vrea să renunţe la 680 de angajaţi implicaţi direct în producţie

Ford România implementează un program de părăsire voluntară a locurilor de muncă pentru 680 de angajaţi de la fabrica din Craiova. Ford vrea să folosească în mod optim forţa de muncă de la uzina din Bănie până când aceasta va primi un model în fabricaţie pe care să-l producă la foc continuu.
Luni, 20 Octombrie 2014 | Industrie

Ford investeşte 240 de milioane de euro pentru a fabrica mai multe motoare diesel

Ford a anunţat o investiţie de 240 de milioane de euro într-o uzină din Regatul Unit în vederea creşterii capacităţii de producţie a motoarelor diesel furnizate de aceasta.
Vineri, 29 August 2014 | Intern

Ford anunţă nouă zile de pauză în septembrie pentru uzina sa din Craiova

Fabrica Ford din Craiova va avea o pauză de nouă zile a producţiei în decursul lunii septembrie pentru a regla diferenţa dintre capacitatea de producţie şi vânzările unicului model fabricat în Bănie, B-Max.
Vineri, 08 August 2014 | Industrie

Studiu: România este pe locul patru la producţia de automobile între ţările emergente din Europa

Industria auto este importantă în România, ţara noastră fiind pe locul trei între pieţele emergente din Europa care au angajaţi în această ramură şi pe locul patru la producţie, anunţă un studiu realizat de EU Cluster Observatory.
Miercuri, 23 Iulie 2014 | Intern

Ford opreşte producţia la Craiova până în 18 august pentru revizii la echipamente

Uzina Ford din Craiova va opera pauza anuală de revizie a utiliajelor şi echipamentelor în perioada 24 iulie - 18 august.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Vineri, 11 Iulie 2014 | Modele noi

Ford Mustang intră în producţie în 14 iulie

Noua generaţie a lui Ford Mustang va intra în producţia de serie în dimineaţa zilei de luni, 14 iulie 2014. Versiunea decapotabilă va fi introdusă în producţie două lunim mai târziu.
Vineri, 04 Aprilie 2014 | Industrie

Ford măreşte producţia lui Fiesta pentru a răspunde cererii

Ford a anunţat că va mări producţia lui Fiesta, model construit la uzina din Köln, Germania. Fiesta este cel mai bine vândut model al segmentului B din Europa.
Joi, 03 Aprilie 2014 | Intern

Ford Craiova va opri producţia pentru 17 zile în următoarele două luni

Fabrica Ford din Craiova va opri producţia pentru mai multe zile în decursul următoarelor două luni pentru a-şi regla stocurile în raport cu cererea pentru B-Max. Secţia de producţie motoare nu are nicio pauză planificată.
Luni, 17 Februarie 2014 | Intern

Presa germană: Ford Fiesta ar putea fi produs şi în România din 2017

Nemţii de la Bild au publicat un zvon care anunţă o viitoare restructurare a fabricii Ford din Koln. Schimbarea va afecta şi fabrica Ford din Craiova, care ar putea să preia o parte din producţia de Fiesta, începând cu anul 2017. Reprezentanţii Ford au confirmat că intenţionează să poarte discuţii cu sindicaliştii din Germania.
Vineri, 29 Noiembrie 2013 | Intern

Ford Craiova opreşte producţia o săptămână în luna decembrie

Fabrica Ford din Craiova va avea o oprire temporară a producţiei pentru a regla diferenţa dintre stocurile existente şi cererea de pe piaţă pentru B-Max şi motoarele construite la această uzină.
Vineri, 20 Septembrie 2013 | Intern

Craiova: Ford anunţă 13 zile de şomaj tehnic la fabrica sa în luna octombrie

Divizia de producţie vehicule a fabricii Ford din Craiova va intra în şomaj tehnic preţ de 13 zile în decursul lunii octombrie. Anunţul vine după ce secţia a intrat astăzi în şomaj tehnic timp de şapte zile.
Marti, 17 Septembrie 2013 | Modele noi

Ford vrea să lanseze 25 de modele şi versiuni noi în Europa în următorii cinci ani

Ford pregăteşte o campanie ofensivă pe piaţa din Europa, care vizează lansarea a 25 de noutăţi în următorii cinci ani. Faţă de planul din 2012, proiectul implică zece lansări noi.
Vineri, 13 Septembrie 2013 | Industrie

România: Dacia şi Ford au crescut producţia de automobile a ţării cu 36% în prima jumătate a anului

România a reuşit să întreacă Belgia la producţia de automobile pentru prima dată în istorie. La finalul anului curent, ţara noastră se va situa pe locul nouă în Europa, graţie succesului obţinut de Ford şi Dacia.

Tag-uri similare

Ford, China, productie Ford, fabrica Ford, angajati Ford, etica Ford
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru