Fabrica Turcia

Miercuri, 01 Iulie 2020 | Industrie

Surse: Volkswagen a renunțat la construcția uzinei din Turcia, din cauza crizei COVID-19

Volkswagen a renunțat la ideea construcției unei fabrici în Turcia, acolo unde să fie produse mai multe modele din grup, din cauza crizei COVID-19, potrivit unor surse din cadrul companiei. Viitoarele generații VW Passat și Skoda Superb ar urma să fie construite la Bratislava.
Miercuri, 20 Noiembrie 2019 | Industrie

O nouă amânare: Volkswagen va decide până la finalul anului dacă va construi noua sa fabrică în Turcia

Grupul Volkswagen va decide până la finalul anului dacă va construi noua sa fabrică în Turcia, a anunţat producătorul auto german după reuniunea Consiliului de Supervizare. Decizia fusese amânată și în luna octombrie.
Vineri, 12 Iulie 2019 | Industrie

Volkswagen a ales Turcia pentru construcția unei noi fabrici: uzina va produce modele pentru VW, Skoda și Seat

Volkswagen a ales Turcia ca destinație pentru construcția unei noi fabrici unde va produce modele VW, Skoda și Seat. Potrivit unor surse din companie, planurile încă nu au fost finalizate, însă urmează să fie anunțate în scurt timp.
Vineri, 08 Iunie 2012 | Industrie

Hyundai mută producţia lui i10 în Turcia pentru creşterea vânzărilor în Europa

Hyundai a anunţat că va muta producţia versiunii europene a lui i10 la fabrica din Turcia, unde îl produce şi pe i20, pentru a face modelul mai atrăgător clienţilor de pe această piaţă.

Tag-uri similare

Hyundai, modele noi Hyundai, Hyundai i20, noutati Hyundai, i20, Hyundai i10, fabrica Turcia, productie Hyundai, productie Turcia
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru