Faliment Saab

Miercuri, 13 Iunie 2012 | Industrie

OFICIAL: Saab va produce maşini electrice sub conducerea unei companii japonezo-chinezeşti

National Electric Vehicle Sweden, companie formată de două consorţii din China şi din Japonia, a cumpărat o mare parte din marca Saab şi va transforma brandul suedez în producător de maşini electrice.
Luni, 11 Iunie 2012 | Industrie

Presa din Suedia: marca Saab a fost cumpărată cu 200 de milioane de euro de o companie suedeză

După ce a fost declarată falimentară şi a intrat în lichidare, marca Saab va intra, spun jurnaliştii din Suedia, pe mâinile unui consorţiu suedez în spatele căruia stau două companii din China şi Japonia.
Luni, 26 Martie 2012 | Industrie

Un grup de investitori din Japonia şi China vrea să transforme Saab în producător de maşini electrice

Noutăţi din Suedia: Saab ar putea deveni producător de maşini electrice dacă oferta unui consorţiu nipono-chinez va fi acceptată de administratorii suedezi.
Miercuri, 25 Ianuarie 2012 | General

Saab îşi salvează istoria: maşinile sale de colecţie nu vor fi vândute

Saab a a reuşit să salveze cele 120 de piese ale muzeului său din Trollhattan. Maşinile de colecţie nu vor mai fi scoase la licitaţie de către lichidatori.
Miercuri, 04 Ianuarie 2012 | Industrie

Indienii de la Mahindra se interesează de soarta Saab

Un consorţiu turc, sprijinit de indienii de la Mahindra, este interesat de achiziţionarea brandului suedez, aflat în faliment. Zvonurile nu au fost momentan confirmate.
Vineri, 23 Decembrie 2011 | Industrie

Chinezii de la Youngman vor să cumpere Saab pe bucăţi şi să producă modele sub sigla suedeză

Lichidarea companiei Saab nu înseamnă neapărat dispariţia numelui Saab. Youngman vrea să cumpere platforma, fabrica şi numele Saab şi să producă modele în continuare sub sigla mărcii suedeze.
Vineri, 21 Octombrie 2011 | Industrie

Saab, la graniţa falimentului: Administratorul cere lichidarea firmei

Telenovela Saab continuă. După ce şefii companiei nu au reuşit să ajungă la niciun rezultat în discuţiile cu potenţialii investitori chinezi, administratorul angajat de Tribunal a cerut lichidarea: Saab nu are destui bani pentru a continua reorganizarea
Joi, 13 Octombrie 2011 | Industrie

Şeful Pang Da: Încă vreau să salvez Saab

Afacerea dintre Saab şi Pang Da nu a fost încă trasă pe linie moartă. Comisia de Reforme şi Dezvoltare din China va evalua mâine parteneriatul şi va decide dacă totul va merge mai departe sau nu.
Miercuri, 12 Octombrie 2011 | Industrie

Pang Da: "Afacerea cu Saab a căzut". Saab: "Discuţiile continuă"

Preşedintele companiei chineze care a promis că va investi în Saab a anunţat ieri că afacerea a căzut. Saab susţine ]nsă că totul e sub control şi că a fost vorba de "o neîneţelegere".
Joi, 22 Septembrie 2011 | Industrie

Se salvează Saab? Curtea de Apel din Suedia ajută marca să intre în reorganizare

Saab primeşte o mână de ajutor din partea autorităţilor suedeze. Curtea de Apel a aprobat intrarea în restructurare sub protecţia creditorilor, astfel că oficialii Saab pot aştepta ceva mai liniştiţi investiţia chineză, care vine în noiembrie.
Joi, 08 Septembrie 2011 | Industrie

Veşti proaste pentru Saab: faliment iminent

Tribunalul regiunii Vanersborg le-a respins celor de la Saab cererea de intrare sub protecţia Curţii în faţa creditorilor. În aceste condiţii, singura soluţie pentru ca muncitorii să fie plătiţi de statul suedez este ca Saab să-şi declare falimentul.
Miercuri, 07 Septembrie 2011 | Industrie

OFICIAL: Saab intră sub protecţia Legii Falimentului din Suedia

Saab va încerca să dovedească în următoarele luni că se poate reorganiza şi că îşi poate asigura veniturile pe termen scurt şi lung. Compania suedeză cere intrarea termporară sub protecţia unui tribunal suedez.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Vineri, 24 Iunie 2011 | Industrie

Saab, tot mai aproape de sfârşit: muncitorii vor cere falimentul companiei!

Povestea Saab se îndreaptă vertiginos spre final. Muncitorii vor cere intrarea în faliment a companiei din cauza faptului că nu au fost plătiţi în luna iunie.
Duminica, 13 Martie 2011 | Economic

Saab se află iar în pragul falimentului

Vladimir Antonov, finanţatorul Saab, este convins că fără ajutorul unor noi investitori sau a unui împrumut din partea statului suedez, constructorul din Trollhattan va intra în faliment în cinci zile.
Vineri, 08 Ianuarie 2010 | Industrie

OFICIAL: Saab intra in lichidare

Desi GM a primit cateva oferte de ultim moment pentru salvarea Saab, americanii au hotarat sa trimita marca suedeza in lichidare.

Tag-uri similare

GM, Saab, faliment Saab
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru