Ford Kuga facelift

Luni, 29 Ianuarie | Intern

Prețuri Ford Kuga facelift în România: start de la 30.300 de euro

Noul Ford Kuga facelift poate fi comandat în România. Clienții de aici au la dispoziție 5 niveluri de echipare, iar prețurile pornesc de la 30.300 de euro, cu TVA inclus.
Miercuri, 17 Ianuarie | Modele noi

Noul Ford Kuga facelift: versiune plug-in hybrid cu 69 km autonomie electrică

Constructorul american de automobile a publicat primele imagini și informații despre noul Kuga facelift. SUV-ul a primit o serie de îmbunătățiri atât la exterior cât și la interior, iar versiunea plug-in hybrid are acum o autonomie pur electrică de până la 69 de kilometri.
Joi, 25 Februarie 2016 | GENEVA 2016

Ford e convins că poate lansa mașini premium: gama Vignale se mărește cu alte două modele

Ford a anunțat că va lansa la Salonul Auto de la Geneva alte noi modele Vignale. Unul dintre cei mai viabili candidați este monovolumul S-Max.
Sambata, 20 Februarie 2016 | GENEVA 2016

Ford Kuga facelift vine la pachet cu SYNC3, motoare noi și design inspirat de Ecosport

Ford a publicat un set oficial de informații și fotografii cu faceliftul opert pe actualul Kuga. Modelul primește un design nou și sistemul multimedia SYNC3.
Miercuri, 10 Februarie 2016 | GENEVA 2016

Noul Ka sau Kuga facelift? Ford anunță un "nou model pentru Europa" la un eveniment tehnologic care are loc la Barcelona

Ford a rezervat un stand la Mobile World Congress din Barcelona pentru a anunța un nou model dedicat pieței din Europa. Nu se știe încă oficial despre ce e vorba, dar zvonurile anunță fie noua generație Ka, fie un facelift pentru Kuga.

Tag-uri similare

Ford, Ford Ka, Ford Kuga facelift
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru