Salonul Auto de la Geneva 2016

Ford e convins că poate lansa mașini premium: gama Vignale se mărește cu alte două modele

Publicat Joi, 25.02.2016
de Bogdan Mirică
Comenteaza 4
Ford e convins că poate lansa mașini premium: gama Vignale se mărește cu alte două modele - Poza 1
Ford a anunțat că va lansa la Salonul Auto de la Geneva alte noi modele Vignale. Unul dintre cei mai viabili candidați este monovolumul S-Max.

Ford a anunțat oficial că se va folosi de ediția 2016 a Salonului Auto de la Geneva pentru a lărgi și mai mult familia sa de produse premium Vignale.

După ce am văzut Mondeo Vignale declinat în ambele variante de caroserie, sedan și break (ambele fiind deja lansate și pe piața din România), Ford pregătește alte două noutăți.

Cel mai probabil, una dintre ele va fi Ford S-Max Vignale, o versiune premium a monovolumului, echipată cu materiale superioare, finisaje mai bune și o listă lungă de opțiuni de personalizare. Nu va lipsi nici pachetul special de consultanță și accesul 24 de ore din 24 la un consilier dedicat.

Al treilea model ar putea fi o versiune a SUV-ului Edge, programat să debuteze și el în gama europeană a Ovalului Albastru.

Urmareste Automarket
Toată gama Vignale va fi desfășurată în prima zi de presă a Salonului de la Geneva, pentru a convinge publicul de intențiile diviziei premium.
De la standul Ford nu vor lipsi nici Kuga facelift și nici modelele de performanță, cum este noul Focus RS și supercarul concept Ford GT.


Comentarii (4)

  • Edge? Cand, in 201x? Ca il anuntati de vreo 2 ani! Poate in 2017 il vedem in show-roomuri. Poate, desi nu e sigur. App, Mondeo a primit si un facelift in SUA iar la noi inca e mare noutate. Deh, politica globala Ford.
    7 1
  • @St M: aparent stratagema lor globala le da batai de cap, le e cam greu sa adapteze modelele pentru toate pietele si de aceea au fost atatea intarzieri, totul incepand cu actualul focus in 2010 care a avut un delay de 1 an pana sa ajunga in europa.
    6 0
  • Ce sa mai vorbim de intarzierea lui Mondeo, ajuns deja expirat?
    Ford cred ca face o mare greseala incercand sa vanda "premium" in cadrul unei marci de volum. E o prostie!
    10 6
  • Fix it Or Repair it Daily aka Ford premium? de rasu plansu...singura masina ford adevarata e Mustang
    5 15

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru