Ford Puma

Joi, 27 Iunie 2019 | Modele noi

Ford Puma: 8 funcții disponibile în premieră în gama de modele subcompacte Ford

Instrumentarul de bord digital, funcția de masaj lombar, posibilitatea de a încărca telefonul wireless și un compartiment suplimentar pentru portbagaj sunt printre noutățile pe care Ford Puma le introduce în gama de modele subcompacte a constructorului american.
Miercuri, 26 Iunie 2019 | Feature

Acesta este noul Ford Puma: Am fost primii jurnaliști români care au văzut noul SUV produs la Craiova

La începutul lunii mai am fost primii oameni pe care Ford i-a invitat să-l cunoască pe noul Puma, SUV-ul de segment B pe care îl va produce la Craiova. Embargoul a expirat, așa că vă putem spune totul despre el.
Luni, 24 Iunie 2019 | Modele noi

Teaser video pentru Ford Puma: noul SUV produs la Craiova va fi prezentat oficial în 26 iunie

Ford România a anunțat în cadrul unui teaser video că noul SUV Puma care va fi produs la uzina de la Craiova va fi prezentat oficial în 26 iunie.
Miercuri, 03 Aprilie 2019 | Modele noi

Primele imagini cu Ford Puma: noul SUV va fi produs la Craiova, va avea versiune mild-hybrid de până la 155 CP și vine în 2019

Ford a publicat primele imagini cu noul SUV Puma pe care îl va produce la uzina de la Craiova și care va fi disponibil într-o versiune mild-hybrid de până la 155 de cai putere. Lansarea pe piață este așteptată până la sfârșitul acestui an.
Joi, 28 Martie 2019 | Modele noi

Ford ar putea prezenta SUV-ul Puma în 2 aprilie: noul model ar urma să fie produs la Craiova alături de Ecosport

Ford ar putea prezenta în 2 aprilie noul SUV Puma care ar urma să fie produs la uzina de la Craiova alături de Ecosport, potrivit unor surse citate de presa internațională.
Vineri, 18 Ianuarie 2019 | Modele noi

Ford Puma: al doilea model de la Craiova va fi un SUV de clasă mică și va fi produs alături de Ecosport

Noul SUV de clasa mică pe care îl va produce Ford la uzina de la Craiova va primi numele Puma, potrivit unor informații neoficiale.

Tag-uri similare

Ford, Ford Puma, SUV Ford
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru