Gebruder Weiss

Marti, 05 Noiembrie 2019 | Advertorial

(P) Gebrüder Weiss: partener logistic strategic pentru industria auto

În domeniul complex al serviciilor logistice din industria auto, Gebrüder Weiss România a ales de la bun început să se axeze pe investiţii: în spaţii, în sisteme şi echipamente moderne, dar mai ales în instruirea unor profesionişti.
Miercuri, 09 Octombrie 2019 | Advertorial

(P) Gebrüder Weiss: De 25 de ani, un partener de încredere al industriei automobilistice

Gebrüder Weiss aniversează în acest an 25 de ani pe piaţa din România şi oferă o bogată experienţă în lanţul de aprovizionare din industria automobilistică şi sisteme logistice eficiente, bazate pe soluții IT specifice.
Vineri, 08 Martie 2019 | Advertorial

(P) Gebrüder Weiss – soluţii la cheie pentru industria automobilistică

Care este cheia pentru a pune în mișcare o industrie care este, în esență, una a mișcării? Ca într-un angrenaj, unde roțile trebuie să funcționeze perfect ca mecanismul să nu dea greș, soluțiile logistice pentru industria automotive au rolul de a ține sistemul în parametri optimi prin procese de lucru perfecționate și susținute prin experiența în domeniu.
Joi, 02 August 2018 | Advertorial

(P) Soluții specializate pentru industria auto, unul dintre cele mai exigente domenii

Gebruder Weiss România oferă soluţii logistice inteligente pentru clienţii săi şi asigură servicii flexibile de distribuţie prin transport rutier, feroviar, aerian şi maritim.
Marti, 12 Decembrie 2017 | Advertorial

(P) Impactul tendințelor din industria auto asupra lanțurilor logistice

Producția din industria auto continuă să crească la nivel global și are ca motor principal piața din China, în timp ce în Europa de Vest piețele sunt deja saturate și au tendința de stagnare. În cazul furnizorilor de componente și piese de schimb, companiile din Germania, Japonia și SUA conduc detașat în top 10.
Marti, 20 Iunie 2017 | Advertorial

(P) Pe roți, în aer sau pe șine, o evoluție pozitivă în ciuda situației economice dificile

Gama de servicii oferite de Gebruder Weiss este modulară și se pliază pe cerințele clienților noștri prin adăugarea de servicii suplimentare pachetului de bază. În acest mod, noi garantăm livrări la date, ore și în locații prestabilite, reușind să atingem cel mai înalt nivel de încredere și siguranță pentru clienții noștri.
Miercuri, 01 Martie 2017 | Advertorial

(P) O rețea de transport fiabilă reprezintă un lanț de aprovizionare eficient pentru industria auto

În industria auto, producția de automobile se bazează pe lanțuri de aprovizionare cronometrate cu precizie, chiar și dincolo de frontierele naționale. Pentru a se asigura că vehiculele ies de pe linia de producție la timp, piesele de asamblare trebuie să fie livrate în procesul de fabricație exact la momentul potrivit.
Joi, 31 Martie 2016 | Advertorial

(P) Logistica producţiei pentru industria de automobile

În industria de automobile, livrarea în timp şi calitatea produselor şi a serviciilor reprezintă atribute esenţiale ce conduc la un grad înalt de satisfacţie pentru clienţi.

Tag-uri similare

advertorial, Gebruder Weiss
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru