Golf Sportsvan

Vineri, 10 Ianuarie 2020 | Modele noi

Volkswagen se pregătește pentru Euro 2020: germanii lansează ediția specială United pentru 10 modele

Volkswagen a lansat ediția specială United pentru 10 dintre modelele pe care le are în gamă ca parte a promovării Campionatului European de Fotbal din 2020.
Luni, 21 August 2017 | Modele noi

Volkswagen Golf Sportsvan facelift: monovolumul german primește motoare și tehnologii noi

Volkswagen Golf Sportsvan a primit un facelift prin care preia o serie de elemente de la Golf 7 facelift, inclusiv motoare noi pe benzină, un nou sistem de infotainment și noi sisteme de asistentă.
Joi, 12 Iunie 2014 | Intern

Preţuri Volkswagen Golf Sportsvan în România: înlocuitorul lui Golf Plus pleacă de la 17.000 euro

Importatorul Volkswagen în România a anunţat disponibilitatea lui Golf Sportvan pentru comandă pe piaţa internă. Modelul german pleacă de la 16.991 euro cu TVA inclus pentru versiunea de 1.2 litri şi 85 CP.
Marti, 06 Mai 2014 | Modele noi

Volkswagen Golf Sportsvan, înlocuitorul lui Golf Plus, se prezintă

Volkswagen a prezentat versiunea de serie a lui Golf Sportsvan, succesorul lui Golf Plus. Modelul este un monovolum compact bazat pe platforma lui Golf VII şi aduce noi sisteme de siguranţă în gama compactă a germanilor.
Joi, 13 Martie 2014 | Modele noi

Volkswagen Golf Sportsvan promite să fie cel mai eficient monovolum compact: consum mediu de 3.6 litri la sută

Volkswagen se mândreşte cu cel mai economic monovolum compact de pe piaţă, sub forma lui Golf Sportsvan 1.6 TDI BlueMotion, care anunţă un consum mixt de 3.6 litri la sută.
Luni, 09 Septembrie 2013 | FRANKFURT 2013

Volkswagen Golf Sportsvan Concept previzionează viitorul Golf Plus

Volkswagen a prezentat oficial unul dintre conceptele ce va fi prezent pe standul său de la Salonul Auto de la Frankfurt. Golf Sportsvan Concept ne dă o idee despre cum va arăta viitoarea generaţie a modelului Golf Plus.

Tag-uri similare

Volkswagen, Golf, Volkswagen Golf, modele noi Volkswagen, TDI, VW Golf, Frankfurt 2013, concept Volkswagen, Bluemotion, Volkswagen TDI
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru