Graz

Sambata, 08 August 2020 | Masini electrice si hibride

Fisker vrea să producă SUV-ul electric Ocean în Austria: un acord cu Magna ar putea fi semnat în câteva luni

Start-up-ul american Fisker a anunțat că are o înțelegere preliminară cu canadienii de la Magna prin care SUV-ul electric Ocean să fie construit la uzina din Graz, Austria. Potrivit datelor oficiale, un acord final ar urma să fie semnat în câteva luni, iar producția lui Fisker Ocean să înceapă în ultimul trimestru din 2022.
Vineri, 08 Iunie 2018 | Industrie

Confirmare oficială: Noul BMW Z4 va fi produs de Magna-Steyr în Austria, începând cu noiembrie 2018

Noua generație a modelului BMW Z4 va fi construită în fabrica Magna-Steyr din Austria, începând cu luna noiembrie 2018, potrivit unui anunț oficial al companiei.
Vineri, 18 Mai 2018 | Industrie

Mercedes a dat startul producției pentru noua generație Clasa G: uzina austriacă din Graz se ocupă de acest model încă din 1979

Noua generație Mercedes-Benz Clasa G a intrat oficial în producție la fabrica din Graz, Austria. Uzina este responsabilă de construcția lui Clasa G de aproape 40 de ani, primul vehicul fiind livrat în 1979.
Sambata, 08 Mai 2010 | General

Primul exemplar Aston Martin Rapide a parasit uzina din Austria

Primul exemplar Aston Martin Rapide a parasit fabrica din Austria. Oficialii companiei au declarat ca in urmatoarele saptamani modelul va putea fi admirat in showroom-urile din 34 de tari.

Tag-uri similare

Aston Martin, Concept, uzina, Aston Martin Rapide, exemplar, Graz
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru