Gropi

Vineri, 15 Aprilie 2016 | Intern

Inventarul gropilor din România: aplicaţia Waze permite semnalarea gropilor de pe şosele. Autorităţile promit că vor colecta datele

Aplicaţia de navigaţie şi trafic Waze permite acum semnalarea gropilor de pe şosele, iar Primăria Bucureşti susţine că va colecta datele pentru a identifica mai uşor arterele cu probleme.
Joi, 24 Martie 2016 | Siguranta

Ploaia ascunde craterele: 31% dintre șoferii care-și avariază mașinile nu văd gropile din cauza apei adunate pe asfalt

Un studiu realizat în Marea Britanie arată că 6.3 milioane de șoferi și-au avariat mașinile anul trecut din cauza gropilor din asfalt. Daunele totale s-au ridicat la aproape 900 de milioane de euro.
Vineri, 16 Martie 2012 | General

Exemplu de civilizaţie: Un portal din Marea Britanie cere autorităţilor reasfaltarea drumurilor cu cratere

Utilizatorii unui portal dedicat gropilor din Marea Britanie solicită administratorilor de drum să renunţe la eternele petice şi să reasfalteze toate suprafeţele de drum cu probleme.
Luni, 26 Decembrie 2011 | Siguranta

Topul mărcilor auto după rezistența la gropi: asiaticii domină clasamentul

O companie britanică a avut ideea de a analiza facturile mașinilor din service și procesele verbale ale asiguratorilor și de a face un top al rezistenței suspensiilor, axelor, jantelor și pneurilor la gropi. Surprizele sunt mari.
Vineri, 27 Martie 2009 | O lume nebuna

KFC repara gaurile din asfalt

Lantul de restaurante fast-food KFC a inceput astazi o campanie inedita de promovare. In prim-plan: astuparea gropilor din cinci orase americane.

Tag-uri similare

promovare, publicitate, sosele, marketing, gropi, KFC
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru