Exemplu de civilizaţie: Un portal din Marea Britanie cere autorităţilor reasfaltarea drumurilor cu cratere

De Sebastian Toma
Publicat Vineri, 16.03.2012
Utilizatorii unui portal dedicat gropilor din Marea Britanie solicită administratorilor de drum să renunţe la eternele petice şi să reasfalteze toate suprafeţele de drum cu probleme.

Un portal britanic dedicat gropilor somează consiliile locale din Regatul Unit să refacă integral suprafaţa drumurilor afectată de gropi. Cei de la Potholes.co.uk, un site creat pentru o campanie a celor de la Warranty Direct, a cumulat peste 1.7 milioane de gropi raportate de utilizatorii săi. Somaţia celor de la Potholes.co.uk vine înainte de raportul anual al departamentelor de administraţie a drumurilor din toate administraţiile locale din Regatul Unit.

Potrivit estimărilor realizate de Potholes.co.uk, britanicii cheltuiesc peste un milion de lire sterline în fiecare zi pentru a repara pagubele create de gropi asupra vehiculelor pe care le conduc. Cele mai mari pagube sunt provocate de drumurile locale, frecventate cel mai des de şoferi şi cu cele mai mari probleme în materie de gropi. Media costurilor legate de reparaţia daunelor provocate de gropi este de 319 lire sterline.

"Drumurile locale şi rezidenţiale sunt ignorate cu regulariate. Consiliile locale trebuie să fie creative şi să cheltuiască inteligent banii acumulati în urma cumulării taxelor de drum şi a altor dări, fără să risipească niciun bănuţ pe reparaţiile care ţin doar câteva zile", spune un utilizator al portalului englezesc Potholes.co.uk.

Este inacceptabil că autorităţile locale să peticească drumuri care seamănă cu suprafaţa lunii – trebuie să fie reasfaltate, spune Duncan McClure Fisher, reprezentat Warranty Direct şi responsabil de portalul britanic.

Via | Newspress (înreg.) | Potholes.co.uk

Comentarii (2)

  • la noi site-urile auto practica o cenzura comunista si schimba notele masinilor testate de pe o seara pe alta si voi vreti portaluri din acestea si urme de civilizatie...

    sa fim seriosi : )
    11 0
  • UK
    Eu locuiesc la Londra,daca si ei au gropi inseamna ca Romania are ce? Intradevar mai gasesti si pe la ei niste gropite,dar foarte buna initiativa lor.Anglia a inceput sa aiba probleme cu gropile din asfalt de ceva ani, deoarece a inceput si la ei sa ninga abundent de ceva ani,si ce credeti si ei folosesc sarea.
    10 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru