Campanie

Vineri, 08 Iulie 2016 | Intern

Campanie inedită pentru purtarea centurii de siguranţă: "Supravieţuitorii: trişezi centura, păcăleşti viaţa"

Poliţia Romană a lansat o amplă campanie pentru promovarea purtării centurii de siguranţă în trafic, sub numele "Supravieţuitorii: trişezi centura, păcăleşti viaţa".
Joi, 11 Februarie 2016 | Siguranta

Ai folosit vreodată piese contrafăcute pe mașina ta? Hyundai îți explică ce ți s-ar fi putut întâmpla în caz de accident

Hyundai a demarat în SUA o campanie care își propune să informeze clienții în privința riscului pe care îl presupune utilizarea pieselor aftermarket de origine dubioasă. "Oamenii aleg satisfacția pe termen scurt a costurilor reduse, dar riscurile pe termen lung sunt majore".
Vineri, 16 Martie 2012 | General

Exemplu de civilizaţie: Un portal din Marea Britanie cere autorităţilor reasfaltarea drumurilor cu cratere

Utilizatorii unui portal dedicat gropilor din Marea Britanie solicită administratorilor de drum să renunţe la eternele petice şi să reasfalteze toate suprafeţele de drum cu probleme.
Vineri, 25 Noiembrie 2011 | Modele noi

Audi R8 GTR modificat de ABT, vedeta campaniei Tune it! Safe! 2011

Audi este vedeta ediţiei 2011 a campaniei germania "Tune it!Safe!". Tunerii de la ABT au fost aleşi să creeze o versiune specială a lui R8 GTR cu însemnele poliţiei germane.
Luni, 16 Mai 2011 | Siguranta

Şoferii din New York, invitaţi să respecte viteza legală în oraş

Primăria oraşului New York a iniţiat o campanie care utilizează mesaje şi imagini dure pentru şoferi. Scopul: conştientizarea limitei maxime de viteză în oraş.
Marti, 21 Septembrie 2010 | Siguranta

Marea Britanie: Pietonii sunt rugaţi să nu mai poarte căşti când traversează

Iniţiatorii campaniei Tune into Traffic încearcă să educe pietonii să nu mai asculte muzică la căşti în timp ce traversează.
Miercuri, 30 Decembrie 2009 | Video

VIDEO: Comparatie intre doua accidente la 60 si 65 km/h

Iata ce diferenta fac 5 km/h in cazul unui accident: vehiculul negru circula cu 60 km/h, pe cand cel gri cu 65 km/h. Morala acestei campanii din Australia: va rugam sa incetiniti!
Vineri, 16 Octombrie 2009 | Intern

Bizonii din trafic, atacati in cea de-a doua editie a campaniei "Hoo cu tata!"

Cea de-a doua editie a campaniei "Hoo cu tata!" continua in faza pe tara. De data aceasta, prietenii nostri de la Top Gear au abandonat subtilitatile in comunicarea cu "bizonii din trafic".
Miercuri, 23 Septembrie 2009 | Intern

Porsche Romania va organiza o expozitie de scaune pentru copii

Porsche Romania va organiza o expozitie de scaune pentru copii pentru a sensibiliza soferii din Romania. Aceasta expozitie are loc cu ocazia saptamanii nationale a prevenirii criminalitatii.
Vineri, 18 Septembrie 2009 | Intern

Campanie romaneasca impotriva folosirii telefonului la volan

Renault sustine o campanie romaneasca ce are ca scop reducerea accidentelor cauzate de folosirea telefonului mobil la volan.
Vineri, 11 Septembrie 2009 | Industrie

Campanie GM: "Daca nu-ti place masina, iti dam banii inapoi!"

Clientii americani care isi cumpara modele GM vor avea la dispozitie o perioada de 60 de zile in care pot aduce masina inapoi daca nu sunt complet multumiti de aceasta.
Sambata, 29 August 2009 | Video

VIDEO: "Alianta" BMW si Audi lanseaza atacul dieselurilor

In SUA, lupta pentru suprematia motoarelor diesel se da intre Audi si BMW. Cei doi constructori auto au lansat campanii publicitare pentru promovarea modelelor care utilizeaza propulsoare diesel, BMW abordand pentru prima data acest segment de motorizari pe piata americana.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Joi, 20 August 2009 | Intern

Campania "Joy is BMW" a venit si in Romania

O noua campanie publicitara marca BMW s-a lansat astazi si in Romania. Sub sloganul "Bucuria este BMW", campania isi indreapta atentia asupra sentimentului de bucurie pe care ti-l ofera un model BMW.
Miercuri, 19 August 2009 | Video

VIDEO: Campanie socanta impotriva SMS-urilor la volan

Britanicii continua campaniile de sensibilizare a soferilor care folosesc telefonul mobil pentru a scrie mesaje in timp ce conduc. De aceasta data mesajul este unul violent iar clipul gandit de britanici este socant.
Marti, 05 Mai 2009 | Industrie

Chrysler isi promoveaza revenirea

Desi tocmai a declarat insolventa, compania Chrysler a inceput o campanie de publicitate in presa scrisa din America. Aceasta campanie doreste sa atraga atentia publicului asupra noii companii la care lucreaza americanii de la Chrysler.
Joi, 05 Februarie 2009 | O lume nebuna

Campanie inedita impotriva sofatului in stare de ebrietate

Politia rutiera din Thailanda a inceput o campanie inedita pentru a descuraja soferii sa se urce la volan dupa ce au consumat alcool.
Miercuri, 04 Februarie 2009 | General

Peugeot lanseaza campania DriveSexy

Biroul englez al marcii Peugeot a lansat campania DriveSexy, care are ca scop relaxarea soferilor in traficul din ce in ce mai aglomerat al oraselor.
Miercuri, 28 Ianuarie 2009 | Intern

Mercedes a adunat 300 tone de hartie din Bucuresti

Mercedes a pus la dispozitia organizatorilor proiectului "Copacul de Hartie" un Sprinter furgon cu care acestia au transportat peste 300 de tone de hartie.

Tag-uri similare

BMW, Audi, Mercedes-Benz, Peugeot, GM, Romania, Chevrolet, Chrysler, accident, Marea Britanie
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru