Mercedes a adunat 300 tone de hartie din Bucuresti

De Sebastian Toma
Publicat Miercuri, 28.01.2009
Mercedes a pus la dispozitia organizatorilor proiectului "Copacul de Hartie" un Sprinter furgon cu care acestia au transportat peste 300 de tone de hartie.

Esential

300 tone de hartie au fost colectate de la companiile din Bucuresti in cadrul programului "Copacul de Hartie".
640 companii din Bucuresti au participat la programul "Copacul de Hartie".
1.120 puieti au fost plantati in Bucuresti cu banii obtinuti in urma comercializarii hartiei reciclate.

Mercedes-Benz Romania a pus la dispozitia organizatiei non-profit mediarORG un autovehicul Sprinter furgon de 3.5 tone pentru a colecta hartia stransa de programul “Copacul de Hartie” initiat de acesta organizatie. Din momentul in care a fost initiat acest proiect, Mercedes Sprinter a transportat peste 300 de tone de hartie de la 640 de companii din Bucuresti. Aceasta hartie a fost transportata la o uzina de reciclare a hartiei.

Proiectul Copacul de Hartie consta in colectarea hartiei folosite, vanzarea acesteia, achizitionarea de puieti si plantearea puietilor cu sprijinul voluntarilor pentru a reface mediul. Programul a fost derulat in toata tara, iar voluntarii au plantat 5.120 puieti in tara, dintre care 1.120 in Bucuresti si 4.000 la Raul de Mori, Hunedoara. Mercedes-Benz a oferit acest vehicul impreuna cu un sofer, iar sarcina utila a lui Sprinter furgon este de pana la 2.710 kilograme, ceea ce a ajutat organizatorii sa transporte cat mai multa hartie.

Via | Mercedes-Benz

Comentarii (3)

  • Ungaro_
    De ce nu Dacia ?
    Frumos si util gest din partea Mercedes,sa ocrotim mediul !!!
    De ce nu a facut Dacia acest gest frumos ? pentru ca nu da doi bani pe mediu !!!!
    1 0
  • manelist imputit
    Bravo Mercedes
    Dacia e in greva! HA HA HA
    0 0
  • hummerro
    DE CE MERTZ si nu alte firme?
    F simplu. pt ca Romania este furnizorul numarul 1 pt mertz, de lemn!DA ! lemnul ala smecher care il gasesti pe bord, ushi , consola centrala, volan si unde nu te mai astepti, este in primul rand....din RO....evident. si metrzu are concesionate (pe o perioada f mare, de cativa zeci de ani), muuulte hectare de ... stim cu totii ce!
    De aia mertzu este asa de "saritor" la aces program(garantez), initiat tot de ei.

    Toate cele bune si pacat de tzarishoara asta ca se duce de rapa , pe zi ce trece si ca este mulsa...de toti hotzii! Hotzi care pt un comision care le asigura viitorul stra-stranepotilor..."ar vinde-o si pe ma-sa".
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru