Porsche Romania va organiza o expozitie de scaune pentru copii

De Sebastian Toma
Publicat Miercuri, 23.09.2009
Porsche Romania va organiza o expozitie de scaune pentru copii pentru a sensibiliza soferii din Romania. Aceasta expozitie are loc cu ocazia saptamanii nationale a prevenirii criminalitatii.

Saptamana nationala a prevenirii criminalitatii va avea o zi dedicata sigurantei rutiere, iar aceasta are ca tema "Siguranta Copiilor". Ziua de vineri, 25 septembrie 2009, este dedicata sigurantei rutiere. Porsche Romania va organiza o expozitie de scaune auto pentru copii in colaborare cu Politia Capitalei. Aceasta expozitie se numeste "Arta...cu siguranta!" si va avea loc la Muzeul National de Arta al Romaniei.

Expozitia de scaune auto pentru copii va putea fi vizionata de public atat vineri, cat si in zilele de sambata si duminica, in intervalul orar 11.00-15:00, iar publicul va avea acces gratuit. Porsche Romania va expune 10 modele de scaune auto pentru copii, care sunt create special pentru marcile Audi, SEAT, Skoda si Volkswagen.

Prin aceasta initiativa, Porsche Romania isi propune sa contribuie la cresterea sigurantei rutiere si la responzabilizarea conducatorilor auto. Conform legislatiei europene in vigoare, utilizarea sistemleor de sustinere a copiilor si a scaunelor auto pentru copii este obligatorie pentru toate tipurile de autovehicule inca din anul 2006.

Politia Rutiera doreste sa traga un semnal de alarma in acest sens, deoarece numarul accidentelor rutiere din Capitala in care au fost inplicati copii este in continua crestere. Un prim pas pentru evitarea acestor accidente ar fi conduita preventiva si portul centurii de siguranta, dar si asigurarea copiilor in autovehicule prin mijloacele corespunzatoare.

Via | PorscheRomania

Comentarii (2)

  • nasol
    Si asta e o stire senzationala.
    De fapt comentez aceasta stire numa de dragu sa nu adorm
    0 2
  • interesant
    Mie mi se pare o stire interesanta si utila. Poate pentru ca am copil si sunt preocupat de siguranta lui (si nu numai).
    Probabil ca daca era o stire cu vreun dement care s-a imprastiat pe sosea alergand cu 200 la ora, era "senzationala" si apreciata de prostime (la modul "Uau, ce tare a fost ala, frate! Pacat de masina aia, ca era marfa"...).
    Insa pentru asta sunt "Stirile de la ora 17", nu?
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru