Head-up display

Miercuri, 15 Martie 2023 | Tehnologie

BMW: Noul head-up display, pe toată lățimea parbrizului, în producție din 2025

Constructorul german de automobile anunță că noul său head-up display, dispus pe toată lățimea parbrizului, va intra în producție din 2025. Acesta se va regăsi pe modelele din viitoarea generație Neue Klasse.
Joi, 05 Ianuarie 2023 | Tehnologie

CES 2023: Harman, subsidiara celor de la Samsung, a lansat un Head-Up Display cu realitate augmentată

Harman, subsidiara coreenilor de la Samsung, tocmai a prezentat un Head-Up Display cu realitate augmentată la CES 2023. Tehnologia este gata să fie integrată de către companiile din industria auto.
Vineri, 29 Octombrie 2021 | Industrie

Criza mondială de cipuri: BMW forțat să elimine sistemul Head-up Display din oferta mai multor modele

Potrivit celor mai recente informații, sistemul Head-up Display a fost scos de pe mai multe modele BMW comercializate în Germania. Constructorul bavarez ar fi luat această măsură din cauza crizei mondiale de semiconductori.
Duminica, 01 Septembrie 2019 | Tehnologie

Volkswagen vrea să dezvolte un head-up display cu realitate augmentată: "Planșa de bord tradițională ar putea deveni învechită"

Volkswagen intenționează să dezvolte un head-up display cu realitate augmentată care ar putea conduce la dispariția planșei de bord tradiționale. Germanii au cumpărat acțiuni la o companie din domeniu.
Marti, 20 August 2019 | Tehnologie

Jaguar Land Rover lucrează la un nou head-up display 3D: sistemul promite rularea unor filme 3D în timpul condusului autonom

Grupul Jaguar Land Rover dezvoltă un nou sistem head-up display 3D care să ofere mai multă siguranță șoferilor. În același timp, noul display va avea și o latură de entertainment, prin posibilitatea vizionării de filme 3D în timp ce mașina se află în modul autonom.
Vineri, 11 Noiembrie 2016 | Tehnologie

Revoluţie în navigaţie: Volkswagen ID va avea un head-up display care va proiecta pictograme la 15 metri în faţa şoferului

Modelul electric Volkswagen ID va beneficia de un head-up display revoluţionar care va proiecta pictogramele la 15 metri în faţa şoferului, astfel că acesta va avea impresia că elementele sistemului de navigaţie sunt pe şosea.
Miercuri, 26 August 2015 | Tehnologie

Studiu JD Power: şoferii apelează rar sau deloc la tehnologiile noi de pe maşinile lor

Un nou studiu realizat de JD Power arată că producătorii de automobile investesc miliarde de euro în noi tehnologii care ajung să nu fie folosite niciodate de clienții mașinilor echipate cu acestea.
Miercuri, 24 Iulie 2013 | Feature

TOP 10: Dotări care vor deveni standard pe mașinile viitorului

Dacă tot am trecut în revistă 10 sisteme care vor dispărea în viitor de pe automobilele pe care le conducem, iată şi 10 sisteme cu care trebuie să ne obişnuim cât mai repede. Pentru că vor intra în echiparea de serie a tuturor modelelor noi în perioada următoare.
Joi, 27 August 2009 | Modele noi

OFICIAL: Noul Saab 9-5, informatii complete

Saab a dezvaluit astazi informatii complete despre cel mai nou model al sau, sedanul premium 9-5. Modelul va fi disponibil cu o serie de gadget-uri de ultima generatie si transmisia integrala XWD.

Tag-uri similare

Saab, Koenigsegg, noua generatie, 9-5, premium, tractiune integrala, preluare, Turbo, calitate, head-up display
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru