Calitate

Joi, 01 Septembrie 2022 | Masini electrice si hibride

Norvegia: Mai mulți proprietari de Tesla, în greva foamei din cauza calității mașinilor

Un grup de proprietari de Tesla din Norvegia a intrat în greva foamei pentru a-i atrage atenția lui Elon Musk despre problemele de calitate pe care le au mașinile mărcii americane.
Vineri, 24 August 2018 | Industrie

Tesla Model 3, criticată din nou în Statele Unite pentru defectele de producție: o echipă de ingineri americani a descoperit “șuruburi lipsă” și alte “probleme de calitate”

O echipă de ingineri americani, angajată de banca UBS, a desfăcut piesă cu piesă un exemplar Tesla Model 3 și a descoperit numeroase “probleme de calitate”. Printre defectele găsite se numără “șuruburi lipsă” și “puncte de sudură inegale și nealiniate”.
Marti, 07 Iulie 2015 | Modele noi

Experții Mercedes au testat calitatea noului Renault Talisman

Pentru a se asigura că viitorii clienți ai noului Talisman primesc un model de o calitate superioară, Renault a apelat la experiența unor echipe de certificare Mercedes.
Marti, 22 Mai 2012 | General

SUA: Consumul de carburant este factorul decisiv în alegerea unei maşini

Un studiu realizat de Consumer Reports a relevat faptul că americanii sunt interesaţi în principal de economia de carburant oferită de un model, caracteristici precum calitate şi siguranţă trecând în planul secund.
Marti, 10 August 2010 | Industrie

Şeful operaţiunilor de la Lotus s-a mutat la Volkswagen

Frank Tuch a revenit în concernul Volkswagen după doar patru luni petrecute la Lotus. Acesta va fi şeful departamentului de calitate de la Volkswagen şi va trebui să crească nivelul de calitate al modelelor Volkswagen şi Audi.
Joi, 27 August 2009 | Modele noi

OFICIAL: Noul Saab 9-5, informatii complete

Saab a dezvaluit astazi informatii complete despre cel mai nou model al sau, sedanul premium 9-5. Modelul va fi disponibil cu o serie de gadget-uri de ultima generatie si transmisia integrala XWD.
Luni, 24 August 2009 | Modele noi

Primele imagini spion cu Hyundai i40, inlocuitorul lui Sonata

O serie de imagini spion au tradat designul viitorului model de serie Hyundai i40, inlocuitorul actualului Sonata, asteptat sa debuteze in 2011.
Marti, 18 August 2009 | Modele noi

OFICIAL: Peugeot a dezvaluit RCZ, rivalul lui Audi TT

Peugeot a dezvaluit astazi primele informatii complete, precum si o galerie de imagini, a noului model RCZ. Sportiva tinteste segmentul premium si ameninta clientela lui Audi TT.
Miercuri, 20 Mai 2009 | General

BMW a lansat bicicleta Cross Country Mountain Bike

Pentru cei care isi doresc o mica parte din gama de accesorii lansata de BMW, bicicleta Cross Country mountain Bike poate fi alegerea potrivita. Costa "doar" 3000 de euro si poate fi comandata online.

Tag-uri similare

BMW, Audi, Citroen, Hyundai, Peugeot, Saab, design, Coupe, Koenigsegg, pret
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru