Primele imagini spion cu Hyundai i40, inlocuitorul lui Sonata

De Bogdan Mirică
Publicat Luni, 24.08.2009
O serie de imagini spion au tradat designul viitorului model de serie Hyundai i40, inlocuitorul actualului Sonata, asteptat sa debuteze in 2011.

Desi rezultatele vanzarilor din prima jumatate a anului ii plaseaza pe locul patru la nivel mondial, inaintea celor de la Ford, Hyundai nu se imbata cu apa rece. Coreeni continua ofensiva sa pe piata auto cu noi modele, gata sa inlocuiasca produsele cu care Europa, Asia si America au fost obisnuite.

Dupa ce a anuntat ca va aduce la Frankfurt ix35, inlocuitorul lui Tucson, Hyundai pregateste in mare secret si noua generatie a sedanului Sonata. Acesta va fi botezat i40 si va fi expus publicului pentru prima data la inceputul lui 2011.

O serie de imagini spion, surprinse in timpul unor filmari de prezentare, au reusit sa dezvaluie publicului primele linii de design ale modelului coreean. Imaginile tradeaza aspectul frontal si posterior dar si o serie de detalii ale interiorului, viitorul Sonata urmand sa se inscrie in noua filosofie de design si calitate Hyundai.

Potrivit oficialilor marcii coreene, i40 se va individualiza prin materiale si finisaje de calitate, asemeni celor regasite pe modelele germane, la care constructorul asiatic se raporteaza deseori.

via | Autoblog

Comentarii (14)

  • sigur
    fac pariu ca urmatoarele 10 comentarii vor contine cel putin unu din urmatoarele cuvinte: "chinezarie" "copie" "furaciune" "bmw" "audi" "praf" "varza" "logan"

    cien se baga? :)
    12 3
  • andrei
    stil
    splendid
    se pare ca va fi o masina cu mare stil.
    aduce in stilul infinity.
    bravo lor
    4 6
  • !
    Un pas inainte pt Hyundai ...
    " Tags : chinezarie, copie, furaciune, bmw, audi, praf, varza, logan "
    10 1
  • este o masina destul de reusita si cred eu ceva mai fiabila decat rivalii germani.
    4 6
  • In general, nu fac comentarii de genul asta, dar masina asta are atat de multe elemente hai sa zic 'inspirate' de la alte marci, incat nici nu stiu de unde sa incep.
    4 2
  • i10,20,30,40 ........fara numar !!! TOATE masini facute in en-gros-uri !
    6 1
  • 10, 20, 30, 40... cine nu-i gata il iau cu lopata! HYUNDAI ! e in grajd... aveti grija sa nu va murdariti pe cizme
    5 2
  • un cunoscator
    Beijing Hyundai Co.
    Pentru cine nu stie Sonata chiar se produce in China, la o fabrica de langa Beijing
    6 0
  • @sorin_catalin
    daca nu ai condus decat 2-3 masini in viata ta... te cred. Nu ai de unde sa ai habar. Vorba aceea... Cea mai buna masina e cea pe care o ai tu.
    5 1
  • Premium Japanese
    =)))))))))))))))))))) cel mai tare e andrei ! citez: "aduce in stilul infinity." :)))))))))))))))))))))) cum sa manjesti numele unei marci de prestigiu in halul asta mah?!!! terminatule!
    5 6
  • werewrwe
    wer
    Astia cred ca au auzit ca pe la noi unii nu fac diferenta intre Hyundai si Honda si au zis macar sa le faca la fel.
    4 2
  • Etienne
    I...
    Ce se vede in poze e o masina frumoasa, chiar daca unii nu vor sa recunoasca. Cat despre calitatile la drum si fiabilitatea va trebui asteptat cel putin un an dupa data aparitiei pe piata. Hyundai este in crestere din punct de vedere al calitatii; nu este nr. 1, dar nici "chinezaria" facuta de "orezari", cum se exprima unii pe aici, ca si cum consumul de mici si bere ar fi vreun semn de noblete si intelepciune.
    @ Japonezului Premium: bordul seamana (ca si design) cu cel de la Infiniti FX, poate ca la asta se referea Andrei, materialele si finisarea neputand fi comparate, ca de altfel nici clasele in care joaca cele doua automobile
    3 4
  • borcan
    @Etienne - esti kitschos de felul tau?
    ce crestere a calitatii mah?!! crestere a calitatii poate de la i10 inspre i40, ca prin comparatie cu alte marci franceze, germane sau japoneze sunt varza!
    5 2
  • ^_^
    ce "masinoi".. :-o
    1 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru