Hibrid diesel

Luni, 05 Martie 2018 | GENEVA 2018

Tehnologia diesel moare, dar nu se predă: Mercedes Clasa C și Clasa E vor fi disponibile în versiuni plug-in hybrid diesel-electric

Mercedes va lansa versiuni plug-in hybrid cu motorul diesel de 2.0 litri pe Clasa C și Clasa E, care vor oferi autonomii electrice de până la 50 de kilometri.
Vineri, 18 Septembrie 2015 | Tehnologie

OFICIAL: Peugeot renunță la motorizările hibrid diesel-electric

PSA a anunțat oficial că nu plănuiește să mai dezvolte tehologia de propulsie hibrid diesel-electric. Ea va ieși din lista de motorizări a grupului. Atenția se va îndrepta către motorizări hibrid benzină-electric.
Vineri, 16 Iulie 2010 | Modele noi

Peugeot 508 HYbrid 4 va fi cel mai ecologic model de talia sa din Europa

Francezii de la Peugeot pretind că versiunea hibridă a noului 508, primul hibrid echipat cu un motor diesel din lume, va fi cel mai ecologic model din clasa sa la momentul debutului pe piaţă.
Joi, 04 Martie 2010 | GENEVA 2010

Mercedes a prezentat primul sau hibrid diesel – E300 BlueTEC

Mercedes a prezentat primul sau hibrid echipat cu un motor diesel. Noul E300 BlueTEC dezvolta 224 CP si 580 Nm, in timp ce are un consum mediu de 4.1 litri la 100 kilometri.
Miercuri, 06 Ianuarie 2010 | Modele noi

GM pregateste un hibrid diesel-electric pentru Opel-uri

In urmatorii cinci ani, Opel va beneficia de un hibrid echipat cu un motor diesel. Pentru moment, cei de la GM nu au hotarat inca ce tip de hibrid vor sa dezvolte exact.

Tag-uri similare

Mercedes, Mercedes-Benz, Opel, GM, General Motors, Salon Auto, Geneva, Salonul Auto Geneva, hibrid, diesel
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru