Honda hibrid

Joi, 13 Februarie 2020 | Masini electrice si hibride

Detalii tehnice despre noua generație Honda Jazz: sistemul hibrid de propulsie dezvoltă un total de 109 CP și 253 Nm, 9.4 secunde pentru 0-100 km/h

Honda a anunțat că sistemul hibrid de propulsie al noii generații Jazz se bazează pe un propulsor de 1.5 litri și două motoare electrice, care dezvoltă un total de 109 cai putere și 253 Nm. Noul Jazz promite o accelerație 0-100 km/h în 9.4 secunde, viteza maximă fiind de 170 km/h.
Marti, 16 Aprilie 2019 | Feature

Honda CR-V hibrid vs. Honda CR-V benzină, episodul 2: hibrid sau benzină în afara orașului?

După ce Honda CR-V Hibrid a reușit să-i dea o lecție de consum urban unui CR-V benzină, a venit rândul să vedem cum se descurcă cele două SUV-uri nipone în afara orașului. Reușește hibridul să mai raporteze o victorie sau varianta pe benzină își arată experiența la drum întins?
Miercuri, 10 Aprilie 2019 | Feature

Comparativ de consum: Honda CR-V hibrid vs. Honda CR-V benzină în traficul din București

Care sunt diferențele dintre o motorizare hibrid și una pe benzină? Merită, oare, să plângem după diesel? Am încercat să răspundem la aceste întrebări în cadrul unui test urban, desfășurat alături de noua generație Honda CR-V prezentă în două versiuni: benzină și hibrid.
Joi, 11 Ianuarie 2018 | Modele noi

Atac la Prius și Ioniq: hibridul Honda Insight va fi resuscitat în 2018 într-o formă mult îmbunătățită

Honda va readuce numele Insight în propria gamă în 2018. Hibridul fără încărcare la priză va fi lansat în SUA și va fi unul dintre modelele care anunță "electrificarea" gamei mărcii japoneze până în 2030.
Marti, 18 Februarie 2014 | General

Honda Insight şi CR-Z părăsesc oficial piaţa din Europa

Honda a anunţat că va retrage de pe piaţa europeană modelele hibride Insight şi CR-Z, după ce vânzările au scăzut dramatic în 2013.
Marti, 10 Decembrie 2013 | Autoipoteze

Honda Insight ar putea părăsi piaţa auto în 2014

Honda ar putea renunţa la hibridul Insight la jumătatea acestui an. Rivalul lui Toyota Prius nu s-a dovedit a fi un succes comercial, motiv pentru care tot mai multe indicii sugerează un final de carieră în 2014.
Marti, 13 Noiembrie 2012 | Tehnologie

Honda a lansat un sistem hibrid nou care va înlocui actualul IMA

Honda introduce un nou sistem hibrid, compus dintr-un motor pe benzină de 1.5 litri, o unitate electrică şi o transmisie automată cu şapte rapoarte. Ansamblu va fi destinat modelelor mici şi compacte.
Luni, 15 Octombrie 2012 | Economic

Honda a reuşit să vândă un milion de maşini hibride în 13 ani

Moment istoric pentru Honda, care a ajuns la borna un milion pentru vehiculele sale hibride. Recordul vine la 13 ani de la debutul primului său model hibrid de serie, Honda Insight.
Miercuri, 21 Octombrie 2009 | Concepte

Honda CR-Z Concept 2009 debuteaza la Salonul de la Tokyo

Honda a dezvaluit astazi, in cadrul Salonului Auto de la Tokyo, o noua versiune concept a viitorului coupe hibrid CR-Z, asteptat sa isi faca aparitia live la Detroit, in ianuarie.

Tag-uri similare

Honda CR-Z, Honda hibrid, coupe sportiv Honda
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru