Honda CR-Z Concept 2009 debuteaza la Salonul de la Tokyo

De Bogdan Mirică
Publicat Miercuri, 21.10.2009
Honda a dezvaluit astazi, in cadrul Salonului Auto de la Tokyo, o noua versiune concept a viitorului coupe hibrid CR-Z, asteptat sa isi faca aparitia live la Detroit, in ianuarie.

Salonul Auto de la Tokyo a marcat debutul unui model foarte important pentru gama Honda. Japonezii au expus la standul lor a doua versiune concept a hibridului sportiv CR-Z, gata sa inaugureze un nou segment pe o piata dominata in prezent de Toyota Prius.

Anticipat inca din 2007, cand, la acelasi Salon de la Tokyo, Honda dezvaluia primul concept CR-Z, noul coupe sportiv cu propulsie alternativa este asteptat sa isi faca aparitia pe strada anul viitor, prima debut live fiind programat pentru Salonul Auto de la Detroit, din ianuarie. Look-ul versiunii de productie va fi probabil asemanator cu conceptul prezentat astazi.

Propulsia va fi asigurata de un motor pe benzina cu patru cilindri si 2.0 litri, completat de un motor electric, puterea combinata a celor doua unitati urmand sa insumeaza aproximativ 140 de cai. Resursele vor fi transmise puntii fata prin intermediul unei cutii CVT, specifica modelelor Honda.

Comentarii (1)

  • george
    MOTORUL TERMIC E PE CARBUNI?
    Nu e nici o greseala pe-acolo? Pe alte modele Honda, motorul de 2.0 produce singur peste 140 CP...
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru