Honda Jazz hibrid

Vineri, 02 Octombrie 2020 | Feature

Honda versus jungla urbană: hibridul Jazz față în față în față cu electricul Honda e

Honda are doi jucători importanți în segmentul mașinilor de oraș: Jazz Hybrid și modelul electric Honda e. Unul plusează prin spațiu, caracter practic și consum bun, iar celălalt are emisii zero, un look clasic și cele mai moderne tehnologii pe care le poți găsi în vitrina Honda. Plusuri și minusuri pentru Honda Jazz și Honda e la finalul unui scurt test urban.
Miercuri, 25 Martie 2020 | Intern

Prețuri pentru noua generație Honda Jazz: modelul nipon pornește de la 23.850 de euro și este disponibil doar cu un sistem hibrid de propulsie

Honda a publicat prețurile noii generații Jazz pe piața din România. Modelul este disponibil doar cu un sistem hibrid de propulsie cu 109 cai putere și 253 Nm. Cea mai accesibilă versiune se numește Elegance și pornește de la 23.850 de euro.
Marti, 10 Septembrie 2019 | Masini electrice si hibride

Oficial: viitoarea generație Honda Jazz debutează în 2020 și va avea doar sistem hibrid de propulsie

Oficialii Honda au anunțat că viitoarea generație Jazz va fi disponibilă în Europa doar în versiuni cu sistem hibrid de propulsie. Debutul noului model va avea loc în 2020.
Vineri, 29 Martie 2019 | Modele noi

Premieră pentru Honda: noua generație Jazz va fi lansată în 2020 și va oferi doar versiuni hibride

Noul Honda Jazz va fi lansat anul viitor și va fi disponibil doar în versiuni hibride, potrivit primelor informații neoficiale. Prezentarea noului model este așteptată în octombrie la Salonul Auto de la Tokyo.
Marti, 08 Aprilie 2014 | Intern

Preţuri Honda Jazz Hybrid în România: start de la 19.456 de euro

Honda a adus oficial în România noul Jazz Hybrid. Modelul japonez vine cu un ansamblu de propulsie hibrid, ce garantează un consum de numai 4.7 litri/100 de kilometri.
Marti, 10 August 2010 | Mediu

Honda Jazz va deveni cel mai ieftin hibrid de pe piaţa japoneză

Honda va lansa în luna octombrie a acestui an o versiune hibridă a modelului Jazz, pe piaţa din Japonia. Potrivit primelor informaţii, modelul de clasă mică va deveni cel mai ieftin hibrid din Ţara Soarelui Răasare.

Tag-uri similare

Honda Jazz, Honda Jazz hibrid, Honda Japonia, Honda Jazz hibrid Japonia
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru