Honda Jazz va deveni cel mai ieftin hibrid de pe piaţa japoneză

De Bogdan Mirică
Publicat Marti, 10.08.2010
Honda va lansa în luna octombrie a acestui an o versiune hibridă a modelului Jazz, pe piaţa din Japonia. Potrivit primelor informaţii, modelul de clasă mică va deveni cel mai ieftin hibrid din Ţara Soarelui Răasare.

Esential

19.000 de euro ar urma să coste Honda Jazz hibrid pe piaţa europeană.

Honda va lansa în această toamnă, în Japonia, versiunea hibridă a modelului Jazz. Modelul, despre care nu se cunosc informaţii legate de consum şi emisii, promite să devină cel mai accesibil hibrid din Japonia. Cel puţin aşa se arată în comunicatul constructorului nipon, care anunţă un preţ de pornire de aproximativ 14.000 de euro pentru subcompactul său, luând în calcul bineînţeles şi reducerea oferită de statul japonez pentru vehiculele ecologice.

Având în vedere cererea mare pentru hibrizi pe piaţa japoneză, Jazz hibrid se anunţă încă de pe acum un succes notabil. Honda va aduce modelul şi în Europa, cel mai probabil anul viitor, preţul de pornire urmând să ajungă undeva la 19.000 de euro, cu aproape 3000 de euro mai mult decât cea mai scumpă versiune pe benzină.

via | 4wheelsnews

Comentarii (1)

  • Foarte "gandita" treaba, pret de pornire in Europa identic cu al lui Insight, model cu care imparte platforma si motorul. Buna treaba...
    Iar diferenta aia de 3000 E, sa fie oare vorba de suportul venit de la guvernul nipon la achizita unei astfel de masini? Altfel nu stiu cum s-ar putea justifica diferenta, avand in vedere ca pe piata nipona masinile sunt mai scumpe si decat cele din Europa.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru