Inmatriculare

Vineri, 14 August 2020 | Intern

Reguli simplificate la actele pentru mașini: dispare fișa de înmatriculare, iar unele documente pot fi solicitate pe internet

Autoritățile au eliminat fișa de înmatriculare din lista actelor necesare la schimbarea proprietarului mașinii, iar unele documente precum eliberarea unui duplicat pentru certificatul de înmatriculare vor putea fi obținute online.
Joi, 11 Ianuarie 2018 | Intern

Certificatele de înmatriculare se vor emite online: în prima etapă, numărul documentelor depuse se va reduce

Eliberarea certificatelor de înmatriculare pentru mașini se va realiza online, iar pentru început autoritățile nu vor mai solicita copii după cărțile de identititate ale persoanei și vehiculului.
Miercuri, 06 Iulie 2016 | Intern

Plăteşti online, dar nu scapi de cozi: taxele pentru permis şi înmatriculare se achită pe internet, dar ai nevoie de ştampila băncii

Taxele pentru eliberarea permisului de conducere şi a certificatului de înmatriculate pot fi plătite prin internet banking, însă va trebui să obţii ştampila băncii pe ordinul de plată pentru ca plăţile să fie recunoscute.
Luni, 18 Mai 2009 | Intern

Noul Cod Fiscal aduce schimbari la procedura de inmatriculare

Noul Cod Fiscal va obliga cetatenii care doresc sa inmatriculeze o masina achizitionata din Uniunea Europeana sa obtina un certificat care atesta plata TVA.
Marti, 12 Mai 2009 | Intern

Bucurestenii vor avea placute de inmatriculare cu trei cifre

Peste aproximativ trei luni, bucurestenii care isi inmatriculeaza un vehicul nou vor avea placute de inmatriculare cu o cifra suplimentara. Acesta masura a fost luata din cauza lipsei de combinatii ramase disponibile.
Marti, 07 Aprilie 2009 | General

ANALIZA: Taxele auto din Romania vs. taxele auto din Europa

Automarket va prezinta o comparatie a costurilor de inmatriculare si de detinere a unui autoturism in tarile europene. Romania se afla la mijlocul clasamentului de taxe si impozite.
Miercuri, 18 Martie 2009 | Intern

Cresc taxele pentru permise si inmatriculari

Conform unei hotarari a Directiei de Permise si Inmatriculare a Vehiculelor, taxele aferente eliberarii acestor acte cresc din 20 martie.
Luni, 16 Februarie 2009 | O lume nebuna

Placute de inmatriculare dedicate lui Barack Obama

Americanii care il sustin pe noul presedinte american isi pot comanda mai nou placute de inmatriculare dedicate acestuia.
Joi, 15 Ianuarie 2009 | Industrie

Piata auto de masini noi din UE a scazut cu 8%

Anul 2008 a consemnat o scadere a numarului de autoturisme noi inmatriculate in Romania si in tarile UE.

Tag-uri similare

vanzari, Romania, Statele Unite, Bucuresti, Uniunea Europeana, UE, Taxa auto, piata auto, piata, taxa
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru