Placute de inmatriculare dedicate lui Barack Obama

De Bogdan Mirică
Publicat Luni, 16.02.2009
Americanii care il sustin pe noul presedinte american isi pot comanda mai nou placute de inmatriculare dedicate acestuia.

Barack Obama, presedintele cu numarul 44 din istoria Statelor Unite, se bucura in prezent de o popularitate crescuta in randul americanilor. Autoritatile statului Illinois au decis sa exploateze aceasta slabiciune si au anuntat ca vor oferi tuturor rezidentilor sai, care vor sa isi inmatriculeze masini noi, posibilitatea de a-si manifesta intr-un mod inedit sustinerea fata de Obama.

Pentru 50 de dolari, conducatorii auto din Illinois pot sa opteze pentru o placuta de inmatriculare personalizata care sustine presedintele american. Autoritatiile au anuntat ca numarul placutelor va fi unul limitat iar profitul obtinut din vanzari va fi donat Asociatiei Librariilor din Illinois. Rezidentii statului american isi pot cumpara placutele de inmatriculare in perioada 17 februarie-17 aprilie 2009.

via | Autoblog

Comentarii (1)

  • kaliany
    toillet paper
    cred ca ar trebui scoasa hartie de toaleta cu fatza lui asa cu zambetul ala pervers,bilderberg*s monkey,in plus cand ai folosi hartia nu sar vedea ca e manjita pentru ca barack hussein obama are culoarea fetzei asemanatoare cu ce e pe hartie :))) drop u dead !!!!!!!!!
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru