Intel

Miercuri, 08 Septembrie 2021 | Industrie

Intel va investi 80 de miliarde de euro pentru producția europeană de cipuri

Grupul american Intel a anunţat că ar putea investi până la 80 de miliarde de euro în Europa în următorul deceniu, pentru a creşte capacităţile de producţie de cipuri ale regiunii.
Marti, 30 Octombrie 2018 | Masini autonome

Volkswagen va lansa un serviciu de car hailing cu mașini autonome: proiectul va debuta anul viitor în Israel, în parteneriat cu Mobileye

Volkswagen și divizia Mobileye de la Intel au semnat un parteneriat pentru lansarea unui serviciu de car hailing cu mașini autonome. Proiectul va debuta anul viitor în Israel cu primele teste, urmând ca lansarea comercială să aibă loc în 2022.
Marti, 09 Ianuarie 2018 | Masini autonome

Colaborare: Volkswagen, BMW și Nissan vor lucra cu Intel la dezvoltarea unor noi tehnologii pentru mașinile autonome

Grupul Volkswagen, BMW și Nissan vor colabora cu divizia Mobileye de la Intel în vederea dezvoltării de noi tehnologii pentru mașinile autonome, după cum a declarat șeful Intel, Brian Krzanich.
Miercuri, 27 Septembrie 2017 | Industrie

Schimbare de furnizor: Tesla ar vrea sisteme de infotainment de la Intel

Tesla ar putea întrerupe colaborarea cu Nvidia, urmând ca sistemele de infotainment de pe mașinile sale să fie furnizate de Intel.
Joi, 26 Iunie 2014 | Tehnologie

Ford a făcut echipă cu Intel pentru a proiecta interiorul auto al viitorului

Ford şi Intel vor să construiască împreună un sistem informatic menit să echipeze maşinile viitorului. Project Mobii ar putea să îşi recunoască şoferul şi să activeze automat toate setările preferate de acesta.

Tag-uri similare

Ford, modele noi Ford, noutati Ford, poze Ford, tehnologie Ford, Intel
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru